Ilarie Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Catalogul de preturi in format pdf. Codurile le luati de pe site. Sunt valabile pentru Franta si Belgia. highhawk_2006pdf.pdf Editat Mai 2, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Catalgoul de preturi in format pdf. Codurile le luati de pe site. Sunt valabile pentru Franta si Belgia Os , cel putin ne putem face o idee de pretz ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Preturile si la ei sunt cam mari. Unele dintre ele le gasesti la Louis mult mai ieftine. Numai ca Louis-ul nu se incurca cu toate accesoriile cromate. De la astia am luat TAILLIGHTGRILL - 11 euro, si sincer nu ma asteptam sa fie din plastic cromat. Asta e, asa o fi la moda.Cam tot ce am gasit pentru Vulcanul meu erau din plastic cromat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Ilarie, pai de ce nu ai zis ma aseara ca e din plastic? Ca radeam un pic de tine, doar eu mi-am luat semnale metalice cromate....hihihihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 AWD: De la Highway Hawk. Acu sa fiu sincer la ce sa te astepti de la 11 euro. lupalb: tocmai de aia nu ti-am zis ... ca faceai mistouri de coada mea cromata. Adevarul e ca daca nu ti-as fi spus, de la 2 metri nu-ti dai seama ca nu e metalica. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Parerea mea:Arata bine de la distanta, dar daca te uiti mai bine sunt doar niste chinezarii ieftine.Si scumpe.Daca pot sa zic asa.Io nu m-as baga sa cumpar.Gasesti la banii aia lucruri mai bune,in Romania vreau sa zic.Mai bine accesorii second decat rahaturile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 am primit acum 2 ani,lista de preturi de la Motomarket- dealerul HH de la voi din Buc........e de groaza,sunt f scumpe..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 eu am cumparat de lla Highway Hawk un radiator cover, care m-a costat 3 mil in lei, si sunt destul de multumit de el, deci din punctul meu de vedere sunt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 Au si chestii din metal cromat. Cum ar fi capacul de la rezervorul de lichid de frana. Numai ca sunt mai ieftine la Louis. Cred ca de fapt cam tot ce e in sectiunea Chrome de la Louis sunt de la Highway Hawk, la alte preturi mai mici. raducu21: de unde ai luat radiator cover? Am cautat peste tot o grila pentru Vulcanul meu, si cica nu se mai fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 raducu21: de unde ai luat radiator cover? Am cautat peste tot o grila pentru Vulcanul meu, si cica nu se mai fabrica. pai de la motomarket(aia din romana sau de pe Iuliu Maniu vizavi de CORA), si ei mi l-au adus de la Highway Hawk, si a durat cam 2-3 saptamani pana sa ajunga, poate mai mult dar oricum mie mi sau parut destul de seeriosi, nu mi-au cerut avans si m-au sunat in ziua cand a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 Lupalb: Apropo de taillight. Se vede ca e din plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Nope, arata f. bine taillightul. Iar speedy, sa stii ca nu ai dreptate cu chinezariile. HH face piesele in Olanda si tot acolo le cromeaza, calitatea fiind superioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Nope, arata f. bine taillightul. Iar speedy, sa stii ca nu ai dreptate cu chinezariile. HH face piesele in Olanda si tot acolo le cromeaza, calitatea fiind superioara. N-am zis ca sunt "chinezesti",ci "Chinezarii"; si ce olandezii or face numai lucruri de prima calitate?! Si calitatea e superioara cui? Accesoriilor de pe motoretele First Bike, da. Dar la preturile alea, cum spuneam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Atunci tuneaza-ți nene motoreta cu piese Custom Chrome si imi spui daca mai ai unde sa dormi noaptea, ca precis imi spui ca ti-ai vandut locuinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Atunci tuneaza-ți nene motoreta cu piese Custom Chrome si imi spui daca mai ai unde sa dormi noaptea, ca precis imi spui ca ti-ai vandut locuinta. Nu, frate, ca eu n-am bani nici de HH.Si nici locuinta n-am. Dar daca as avea un ban, acolo, mai repede dau dublu pe CC decat pe plasticele HH care se vor piese cromate. Asta era ideea.Daca tu ai da 1 milion pe un stop de plastic e treaba ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate