shadowrider Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Salut rideri. Am o MAAAAAAAAARRRRREEEEEEEE problema. Motorul meu este YAMAHA YZF 750 R din 96 (este modelul din avatar) si maine ajung cu ea in service. Problema e ca nu stiu ce fel de ulei de motor sa pun !!! Daca aveti CARTEA TEHNICA unde sa scrie exact ce fel de ulei recomanda fabricantul ca eu deja sunt in dilema: unii spun ca 10w 40 altii 20w40, sintetic sau semisintetic???. Pe LUIS am intrat dar din pacate nu le am cu germana si nici nu stiu daca e corect ce se scrie acolo. Daca stiti cumva dati-mi URGENT de veste ca maine o duc in service si nu vreau sa bag ulei care nu corespunde. Multumesc de ajutor! Ride safe! Editat Mai 2, 2006 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 As "vota" pentru 10W full sintetic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Alte sfaturi??? Carte tehnica???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 (editat) 10W-40 , 10W -50 daca te lasa buzunaru' sau daca nu merge si 20 -50 daca are API SG e mai mult decat suficient daca e SH ,SJ ..SL e deja mult peste cerintele prevazute de fabricant Mai pe romaneste..daca nu mergi ca si la curse e OK semisintetic . Editat Mai 3, 2006 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 primavara toamna = 10w40 vara: 15w50 FULL SINTETIC Sa nu pui semi sau mineral Recomand MOTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate