d_paulo Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 buhuhuuuuuuuuuuuu ma bag si io daca sunt pe zona, nu stiu ce draq fac ca nu am costum, cred ca las casca de nazy, mai pun un batic si vreo cateva lantzuri la brau si aia e..... rock si ...chesti sa fiiiiiieeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Damn nu mai e mult, iar karaoke la voi suna tare bine, cred ca o sa trag o fuga scurta si pe la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 O fuga scurta? S-a notat, o sa-ti turnam vro 6 beri pe gat cum intri pe poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 eu am citi fusta scurta...na.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 O fuga scurta? S-a notat, o sa-ti turnam vro 6 beri pe gat cum intri pe poarta panica!!! Nu o sa ma recunoasteti ca doar vin costumata (pe naiba... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) hahahaa...cum facusi tu Logane? de ne-ai umblat pe la subconstient...ca si eu tot "fusta scurta" am cetit.... Editat Octombrie 30, 2009 de spectra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Buhu....mai e o zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 eu am citi fusta scurta...na.. fustã scurtã hahahaa...cum facusi tu Logane? de ne-ai umblat pe la subconstient...ca si eu tot "fusta scurta" am cetit.... Mai ce uameni...dar intr-un fel subconstientul vostru a citit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 incet incet se apropie si party-ul inca odata va zic ca imi pare rau ca nu o sa fiu acolo cu voi,iar celorlalti le zic sincer sa fie prezenti pentru ca din experientele anterioare stiu sigur ca o sa merite! distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 BU...HA..HA.HA..... VA ASTEPT LA HALLOWEN PARTY... BU...HA..HA.HA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 culmea, si eu o sa fiu tot in fusta nu zau...tu fata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) ete ca a venit si ziua mult asteptata, moama moama ce rock si monstruletzi o sa iasa PS: a scos Apashu masinaria aia de facut vin fiert? Editat Octombrie 31, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 fi sigur ca va fi!!! pe frigu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 gata, l-am lasat si anul asta pe nepotu fara jucarii... Evident tot in viking. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) fi sigur ca va fi!!!pe frigu asta? He he... S-ar putea sa aveti o mica surpriza... In curte s-a montat un cort imens, incalzit de un tun de 44kW. In 5 minute toti care eram in cort am trecut la tinuta de vara: maneca scurta. De asemenea, pentru cei care nu au avut timp sa isi caute costum si vor vrea sa intre oarecum in atmosfera, vor putea sa achizitioneze masti direct de la locul faptei. Editat Octombrie 31, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 eeeeeeeeee!! bravos domnilor!! bravos!! atunci pot sa vin in maieu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) eeeeeeeeee!! bravos domnilor!! bravos!!atunci pot sa vin in maieu.. Poti sa vi linistit. Si eu voi avea o tinuta destul de subtire. Ptr cei ce nu stiu, si interiorul este incalzit de 2 unitatii de aer conditionat si chiar si la toaleta mai sunt montate 2, in urma reamenajarilor efectuate in ultima luna de catre Apasu. AMR o ora jumatate Bun, eu plec catre locul desfasurarii ostilitatilor, ptr finalizarea ultimelor detalii. See you there, people. Daca o sa ne recunoastem.... Editat Octombrie 31, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 chiar s-au simtit dracovenile alea! atmosfera foarte calda.. multe chipuri cunoscute si necunoscute .. o petrecere asa, ca intre prietenii ..poze mai incolo.. ...am tras un friiiggg la intoarcereee brrrrrrrrrrrrrrrrr!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 chiar s-au simtit dracovenile alea!atmosfera foarte calda.. multe chipuri cunoscute si necunoscute .. o petrecere asa, ca intre prietenii ..poze mai incolo.. ...am tras un friiiggg la intoarcereee brrrrrrrrrrrrrrrrr!!.. cum ai tras domnia ta frig ca eu nu apucai sa ma racesc de la apashu pana la lizeanu. sa fie de vina nebunii din trust convertiti (pacatosilor ) la nakeduri, sper temporar, sau chiar era cald afara la 4 dimineata? in alta ordine de idei jos palaria pentru baietii din Dac. Petrecere reusita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 noi am plecat pe la 1 jumate, si ne-am caaaaaacat pe noi de frig!!! A fost frumos, c-an fiecare an, asa sa fie si la anu'! Hasta la victoria siempre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 deci nu sunt singuru friggggggggggggggg rauuuuuuuuuuuuu!! -2 grade? Mesaj completat dl.transfer.ro/apasu2-825fd7b83.rar save target as.. Mesaj completat http://dl.transfer.ro/apasu2-825fd7b83.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 putine motociclete afara fata de cati erau la petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 daca as fi stiut cat de frigu dreacu era azi-noapte..as fi lasat si eu mobra acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 Pe o scara de la 1 la 10 ne-am distrat si imbatat la vreo 85 - asa, ceea ce va dorim si voua! Va multumim pentru participare si speram ca v-ati simtit bine. Promitem o petrecere si mai reusita la anu! Hai ca plecam sa ne dregem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 O super petrecere! Mai e mult pana la urmatoarea? Mai bagati poze, ca eu din pacate nu am facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate