Cata M Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Daca s-a intamplat sa pice in acelasi we si Raliul Bucurestiului si plecarea de 1 mai la mare, m-am decis sa merg la munte . Asadar o tura la Bran si imprejurimi. Ghid a fost Soso,multumesc, si pt. ajutorul dat pe traseu In mare traseul a fost Bran, iesire la Paraul Rece, intrat iar in padure si iesit la Trei Brazi, Poiana Secuilor si de-acolo un traseu minunat in coborare spre Rasnov...si iar Bran.Cu f. mici portiuni de asfalt pt. legatura. Pozele un ultim popas pe partia de la Bran Pt. ca de la Bran trebuia sa ajung la Azuga, m-am decis sa o iau pe aratura,ca asfaltul nu face bine la crampoane. La Paraul rece am zis sa o iau pe scurtatura...pana la cabana Diham, iar de-acolo pe traseu pana la Gura Diham.Am mers pt. prima oara pe aici, f. misto...singurele neajunsuri fiind morcovul(ca eram singur), si sunetul tare nashpa al rezervorului aproape gol . Si pt. am ajuns cu bine in Azuga, iar benzina se incapatzana sa curga din rezervor, am mai tras si o tura pana in varful partiei In we, iar la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 ce pot sa va zic este ca domnu cata a mers mai bine decat ma asteptam, iar pt ca a zis ca "l am dus pe traseu de atv-uri", la urmatoarea tura vor disparea momentele de respiro, ajutoarele in situatii maro, eventualele sfaturi si pasajele "de odihna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 mama ce plesneste geaca aia pe dom' director Hai dom'ne ca au iesit salatele Cata Inteleg ca a fost si un pic de fitness? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 ce bine ca mi-ai spus si mie ! we asta este salonul , dar we viitor sunt pe capul tau la bran sau la buzau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 ... iar pt ca a zis ca "l am dus pe traseu de atv-uri", la urmatoarea tura vor disparea momentele de respiro, ajutoarele in situatii maro, eventualele sfaturi si pasajele "de odihna" hai bre, nu mai stii de gluma? . au fost cateva pante pe traseu f. dificile(eu le-as fi incadrat la cat.B cel putin), unde dealtfel nu m-am descurcat si am trantit-o de fiecare data cu 2 metri inainte de varf, cum fac deobicei.in total fo 3 sau 4 cazaturi. La una din ele am sperat ca macar motoreta sa urce, eu venind dupa aceea , dar n-a vrut nici macar singura a dracu ...si a luat-o pe margine in copaci. N-am mai scos aparatul ca eram destul de ofticat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 @ionutz ....uite te la poza tzantzarule care esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 (editat) fain....daca stiam dadeam si eu din coate sa vin cu voi, eram si eu prin zona... /Pana-Extrema-t43927.html Editat Mai 3, 2006 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinamique Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 fain....daca stiam dadeam si eu din coate sa vin cu voi, eram si eu prin zona... /Pana-Extrema-t43927.html era un turbat plin de noroi cu un Suzuki Dr alb cu galben pe o albie de rau pe traseul Brusturet-zarnesti...tu erai? ma uitam la tine din padure si-mi venea sa ma dau cu capul de copaci ca n-aveam cu ce sa ma dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 @ionutz ....uite te la poza tzantzarule care esti Ma gladiola explodata ! Pe langa faptul ca ai pus ceva tonaj pe dvs , vad ca ai inceput sa o arzi modeling pe enduro ! Tari pantalonasii , dar erau mai faini d-aia bagati in dos ! Sa faci si tu un traseu pt we 12-15 , pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ionutz si raven, warn pt lipsa de respect @raven...posibil sa imi iau concediu we ala, am ceva trebi prin zona, discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 ionutz si raven, warn pt lipsa de respect @raven...posibil sa imi iau concediu we ala, am ceva trebi prin zona, discutam Traiti , Sefu , Traiti ! Eu nu prezint lipsa de lipsa de respect , doar fac constatari Hai baga concediu sa ne dam , ca sunt fiert sa ma innoroiesc putin ... deh , porcul iese mereu la suprafata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 era un turbat plin de noroi cu un Suzuki Dr alb cu galben pe o albie de rau pe traseul Brusturet-zarnesti...tu erai? ma uitam la tine din padure si-mi venea sa ma dau cu capul de copaci ca n-aveam cu ce sa ma dau dap, eu eram....daca te intereseaza ceva, vorbim pe PM. Nu e topicul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 soso asta e topic de gay sau ce draq ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 din moment ce ai intrat si tu, avem si gay printre noi. aaa, uitasem, mai este un gay care nu a avut curaj sa recunoasca, dar il tradeaza numarul de la remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate