Andrei-DR650 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Am gasit in wee care tocmai a trecut niste poteci -combinate cu drumuri grele shi rupte care de multe ori sau contopit cu rauri - cateva legaturi intre Curtea de Arges si Muntii Fagaras si Calimanesti ...si Olanesti . Important a fost ca am avut doar vro' 15 Km drum de legatura shi daca ne strfocam mai mult cred ca puteam sa-i evitam shi pe aia . las pozele sa vorbeasca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 super poze si trasee..tineti-o tot asa...aventuri deosebite va doresc si trasee nemaipomenite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.voda Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 ma, ce ghioaga faina v-ati tras! si se potriveste bine si cu coafura! celelalte poze sunt grozave dar asta cu nghioaga e antologica! dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 da, ca in bancul ala cu Tarzan: tarzan gaseste o bata: "buna bata!" si bata.."buna tarzan!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) "buna bata!" si bata.."buna tarzan!" ..si au trait fericiti pana la adanci batraneti. daa.. frumos asa. Prin raul ala ati ajuns undeva, sau v-a prins noaptea? Editat Mai 4, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Iti aduce aminte de ceva raul ala? Nu toate raurile duc la Nucsoara. Marfa pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 BAHHH... Ce de oameni invidiosi... Unii au o viziune ..mai limitata..altii...exploreaza tot ce se poate!! Asa ca VOI baietzi tineti-o tot asa...pt k noi , FETELE MOTOCICLISTE d-aia va iubim!! KISSSS pe toti!! jumba, demonu', andrei, claudiu si marian!! By NIKYTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 ietete al dracu demonu pe unde ajunse cu prima ocazie iti fac vant in prapastie demone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Salut baieti ! Pls, URGENT, cine a fost de curand...e deschis Transfagarasanul ? Zapezi grave, ceva? Azi plec si maine aveam in plan sa trec muntii pe acolo...spre Cluj THX ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Nu ai cum sa treci pe Transfagarasan. E inchis pana cel putin spre mijlocul lui Iunie. Din Curtea de Arges mergi la baraj daca vrei, apoi la intoarcere ai drum spre Ramnicu Valcea pe varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ce inseamna ca e inchis? chiar nu se poate trece cu motorul? e impracticabil? e pusa o bariera..? (si eu voiam sa plec in we pe transfagarasan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ce inseamna ca e inchis? chiar nu se poate trece cu motorul? e impracticabil? e pusa o bariera..? (si eu voiam sa plec in we pe transfagarasan) I-am raspuns si pe alt topic - SE SCHIAZA INCA IN FAGARAS E destula bariera asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 I-am raspuns si pe alt topic - SE SCHIAZA INCA IN FAGARAS E destula bariera asta ? ( tocma am vb cu cineva si am inteles ca mai sus de capra, pe sosea, e zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate