asdfghjk Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 plec cu pompi duminica la 8 spre macin. trecem cu bacul, eu cel putin ma intorc pe austostrada de la cernavoda, sa ajung inapoi la 4-5. s-ar putea sa merga si nazdravanul. pompi inteleg ca mai aduce si el pe cineva. care vreti stabilim un loc de intalnire. de obicei pt directia aia ne intalnim la agip pe dreapta dupa intersectia cu sos fundeni- vezi foto. deci la 8 plecarea de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Salut ,care va este ruta prin Dobrogea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 mergem la galati si trecem cu bacul, apoi o luam directia macin si inapoi spre autostrada, se iese la cernavoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Voi fi acolo. La buna vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 bravo, inseamna ca deja suntem 4-5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Poate vin si eu cu scuterul mare,daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 E lung drumul, peste 600 km. Mergeti pe Buzau? V-as insoti o bucata; o iau in sus spre Focsani dupa vin. Pe Colentina este AGIP -ul acela?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 24, 2009 Autor Share Postat Octombrie 24, 2009 da, imediat dupa intersectia cu sos fundeni pe dreapta. nu stiu exact cati km sunt, am fost de 3 ori cel putin daca nu de 4, se merge bine, e pustiu, nici masini nici politie nici nimic dupa ce trecem dunarea. la cernavoda sus pe autostrada si fuga acasa. ne vedem la 7:45 la agip si plecam la 8. Mesaj completat asta e ruta, 550 km prin macin si capidava. la 8 fix plecam nu intarziati ca ne prinde noaptea la intoarcere. ATENTIE SE DA ORA INAPOI! Mesaj completat ruta Mesaj completat Timp de mers efectiv cf. GPS - 7h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate