Sari la conținut

Femeile Sunt La Fel Peste Tot


Vaca_Nebuna
 Share

Postări Recomandate

Situatiile limita care au fost evitate sint in general din atentia sporita a partenerilor la trafic. Asta nu inseamna ca nu s-a gresit, ci doar ca greseala nu a fost foarte grava.

Asta in contextul in care o anumita categorie de soferi nu sint atenti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca as fi pus sa aleg ca parteneri de trafic intre 10 soferi inprudenti care incalca constant regulile de circulatie si de bun-simt (depasit coloana, mers pe interzis & altele de acest gen) si 2 soferite; as alege soferii aia oricand! Puteti sa spuneti voi ce vre, ca sunt misogin, ca sunt orice, dar asta este adevarul. Majoritatea femeilor/fetelor la volan sunt un dezastru total! Nu contesc ca sunt anumite persoane de sex feminin care conduc super bine, dar vorbim de majoritatea, si majoritate e praf. Pot sa va sun din experienta propie o gramada de porcarii, ultima, culmea nesimtirii din partea mea:

drum cu sens unic, eu mergeam regulamentar si mai aveam cam 6-7 metrii pana sa ajung in intersectie si vine si ea pe interzis. Loc era doar de o singura masina, nu aveam unde sa trag in dreapta stanga (oricum nu as fi facut loc deloc) si asta se baga in continuare. Merg pana in fata ei si-i fac semne sa dea cu spatele, asta sta un pic si se uita la mine cu o privire nevinovata si pierduta, deja aveam spume si incep sa o claxonex, da asta cu chiu cu vai 2 metrii masina, si-mi lasa loc cat sa trec milimetric si ce-mi face cand ma chinuiam sa trec pe langa ea IMI BATE OBRAZUL!! Ce masa voria sa fac sa dau cu spatele 30-40m sa treaca ea pe INTERZIS. Astea sunt soferitele din bucuresti. Si sa-l citez pe tatal unui prieten de-al meu dupa ce a intrat o gagica in el (evident nu i-a acordat prioritate, si avea un semn mare de cedeaza): LA CRATITA!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce chestie - normal ca sunt la fel! Eu ash fi preferat alta metoda de a afla ca sunt la fel :moto: .

 

Q: Unde are femeia parul cretz ??? :ok:

 

A: Normal ca in AFRICA! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...