MotĂśrizer Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 culmea ca eu am vazut o gramada in masini offroad (jeep-uri) si se baga ce fofoloanca lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Situatiile limita care au fost evitate sint in general din atentia sporita a partenerilor la trafic. Asta nu inseamna ca nu s-a gresit, ci doar ca greseala nu a fost foarte grava. Asta in contextul in care o anumita categorie de soferi nu sint atenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Daca as fi pus sa aleg ca parteneri de trafic intre 10 soferi inprudenti care incalca constant regulile de circulatie si de bun-simt (depasit coloana, mers pe interzis & altele de acest gen) si 2 soferite; as alege soferii aia oricand! Puteti sa spuneti voi ce vre, ca sunt misogin, ca sunt orice, dar asta este adevarul. Majoritatea femeilor/fetelor la volan sunt un dezastru total! Nu contesc ca sunt anumite persoane de sex feminin care conduc super bine, dar vorbim de majoritatea, si majoritate e praf. Pot sa va sun din experienta propie o gramada de porcarii, ultima, culmea nesimtirii din partea mea: drum cu sens unic, eu mergeam regulamentar si mai aveam cam 6-7 metrii pana sa ajung in intersectie si vine si ea pe interzis. Loc era doar de o singura masina, nu aveam unde sa trag in dreapta stanga (oricum nu as fi facut loc deloc) si asta se baga in continuare. Merg pana in fata ei si-i fac semne sa dea cu spatele, asta sta un pic si se uita la mine cu o privire nevinovata si pierduta, deja aveam spume si incep sa o claxonex, da asta cu chiu cu vai 2 metrii masina, si-mi lasa loc cat sa trec milimetric si ce-mi face cand ma chinuiam sa trec pe langa ea IMI BATE OBRAZUL!! Ce masa voria sa fac sa dau cu spatele 30-40m sa treaca ea pe INTERZIS. Astea sunt soferitele din bucuresti. Si sa-l citez pe tatal unui prieten de-al meu dupa ce a intrat o gagica in el (evident nu i-a acordat prioritate, si avea un semn mare de cedeaza): LA CRATITA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ce chestie - normal ca sunt la fel! Eu ash fi preferat alta metoda de a afla ca sunt la fel . Q: Unde are femeia parul cretz ??? A: Normal ca in AFRICA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate