DORUMASTER Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 CLUBUL <DAC MOTORS> VA INVITA -SAMBATA 06 MAI 2006 (de la sau dupa SMAEB) LA PETRECEREA DE INFINTARE - CARE VA AVEA LOC LA CLUBUL MOTO DIN COM. STEFANESTI - INCEPAND CU ORA 16.00 PRIMII - 100 - VOR PRIMI - MICI SI VIN - GRATIS ! P.S. Bucurestenii sunt invitati in sectiunea Intalniri regionale (Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Da, asha este. Putetzi sa afletzi detalii shi pe topicul: A C E S T A ! ! ! HARTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 DMW BAGA POZE SI AICI BAGA PESTE TOT NU IERTA NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 dmw data viitoare esti la gratar daca nu bagi poze si comentarii despre locatie, e pacat pentru uni din tara care vor sa vina la expozitie si nu au un loc de campare , si nu pentru el ci pentru motoreta ,sincer pe mine nu m-ar lua somnul sa stiu motorul in nesiguranta salve Vio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 A fost super fain, iar gazdele In mod sigur voi reveni. mai ales ca motorul meu este preferatul Alinei. Trebuie sa-i dau ocazia sa se mai pozeze cu el Mi-am uitat peste noapte casca pe motor si pana dimineata doar roua s-a atins de motor si casca. Later edit. Si fetele care s-au pozat cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 dmw data viitoare esti la gratar daca nu bagi poze si comentarii despre locatie, e pacat pentru uni din tara care vor sa vina la expozitie si nu au un loc de campare , si nu pentru el ci pentru motoreta ,sincer pe mine nu m-ar lua somnul sa stiu motorul in nesiguranta salve Vio mah nene, am examene zilele astea!!! :crack: o sa pun pozele in curand!! itzi dai seama ca daca stau eu la gratar, o sa plateshti micii shi friptaniile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 N-ai inteles mah, tu o sa fii friptura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Dece nu ati pus pozele de la Stefanesti? Am cateva. Apare si Viorel, gazda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 @CONSTANTIN .....pozele sunt in sectiunea < Intalniri regionale - Bucuresti > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate