Sari la conținut

viorel93

Membru
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.clubstefanesti.lx.ro

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    b-89-vyf
  • Club
    www.clubstefanesti.lx.ro

viorel93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salu. am vazut anuntul tau mai vechi, in care spuneai ca daca avem problemecu maini ,picioare...ne poti ajuta. se poate sa-mi lasi un nr de telefon ca sa vb mai multe? ms anticipat

  2. Salutare ,salutare Am cazut in pacat si mi-am cumparat un VFR 750 din 96 , am dat in ea cu 260 , acum am mari probleme am o bataie in motor, cine ma poate ajuta cu set de cuzineti, reparatia 1 , set de garnituri si lant de distributie MOTOR ( numai dupa accidentate) eu sunt de vina . Asta e Pt posesori de vfr va astept la Stefanesti club select pe malul lacului , biliard , tenis de picior , de masa etc.
  3. Trist... Odihneasca'se in pace. Uite asa mor oamenii nevinovati pe motor.
  4. Salut Drumul pina la Valea Doftanei este destul bun, e peticit dar merita sa faceti efortul, peisajul e bestial , barajul Paltinul , loc de campare pentru cei cu corturile, sau la Emanuel , meritalocatia e super Asfalt uscat.
  5. Va saut si ma ca existati Daca veniti Acasa si treceti prin Bucuresti ,aveti posibilitatea sa :cheers:sau se poate face si nu sunt restul : Radooo Radu Valentin: /index.php?...&st=0Radooo Radu Valentin: /index.php?...&st=0Radooo Radu Valentin: /index.php?...&st=0Radooo Radu Valentin: /index.php?...=84188&st=0
  6. fi convins ca nu sunt si nu am glumit atunci cind le dai nasol atunci cind le ceri plata pentru un se dau te astept la Stefanesti Viorel
  7. e foarte greu sa gasesti printre mobristi , motociclisti adevarati, toti vor MOcANA deci daca doresti sa devi presedintele C.M ai foarte multi membri. Nu te inbata cu apa rece. Am experienta din 299 motociclisti doar 3-4 adevarati 59 vrajeala , si diferenta daca poti sa faci pomana , ai curtea plina. Cunosc drumurile pe acola , la Tesila, Trestieni si la Podul Musitei (cart. primaveri) mergeam la Roncu. Suces isigur te lasi pagubas.
  8. viorel93

    Moto/Motto

    Eu spun ca nimic nu te poate proteja de cartela care-ti este perforata , cu ceasul rau care il astepti sau te asteapta ,indiferent cit de prudent sau cit de meserias esti cind e sa te ia popa te ia si de pe motoreta si de pe trotuar. SI DACA VREI SA AJUNGI UNDEVA , GINDESTE-TE NU CIND AJUNGI CI DACA MAI AJUNGI asa ca nu viteza ucide . TI S-A EXPIRAT CARTELA.
  9. Va salut , va recomand ca la sfirsit de saptamina sa veniti la Stefanest, la 3km de pista de karting de la Tunari , pe malul lacului, cu un loc de campare si parcare, un bar pt motociclisti, cu biliard, tenis de masa ,teren de baschet sau tenis cu piciorul, sah, rumi sau table, aveti tot ce va trebuie pt ceia ce doriti.
  10. viorel93

    Ma Insor

    vin casa de piatra vin casa de piatra
  11. salut Dom Profesor m-ati cam evitat in ultimul timp ma pregatesc de un circuit pina in spania am fetita la studii cum da firul ierbi o tai care te bagi cazare gratuita pentru maxim 6 persoane astep propuneri concrete.
  12. salut viorel am 48 ani sima dau cu un suzuki GF 500 model 2006 cam subtire nu fuge decit 195 si asta daca te culci pe rezervor am facut cununia pe motocicleta in 1983 pe un MZ TS 250 si pe linga un ATV am un club MOTO la Stefanesti daca esti civilizat ai de dat o petrcere , o aniversare s-au te insori ai la dispozitie www.clubstefanesti .lx.ro linga circuitul de la tunari ,biliard, tenis de masa, si de picior si mai e si pe malul lacului succes
  13. ce mai a fost super numai ca eu am mincat macese si m-am apucat sa traversez muntele , nene ce frigarae ce mai turturi pe casca ce ceata eleganta la Bilea lac se uita lumea la mine ca la urs dar pina am inceput sa cobor , la 12 eram la vidraru la 15 eram in predeal unde am ramas pina dimineata mama ce lapovita 2-3 grade credeam ca nu mai cobor vreodata dar a fost marfa am vrut de citeva ori sa ma intorc dar cum sunt hotarin sa merg inainte am tinut-o tot inainte marfa anturajul super gratar ce mai a fost marfa pacat ca nu am ramas mai mult va salut pe toti si felicitari celor care s-au ocupat ca totul sa mearga ca pe doua roate. masterul tot master iar carmencita cea mai tare din parcare apropo DMW sa vii sa-ti dau clienti grasi te fac cu o motoreta noua sa mergi si tu mai repede ca sincer garcea dadea radarul peste cap noroc cu tirul de care te-ai agatat.
×
×
  • Creează nouă...