q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 aia e si mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ...Farmacia e la mine acasa. Sunt consemnata pana luni la domiciuliu - se recomanda odihna Dar nu ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pionul Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Mai nene! Nu mai este pic de respect! Fac ce fac si mereu ajung sa ma tachineze toata lumea... ntz ntz ntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Mai nene! Nu mai este pic de respect!Fac ce fac si mereu ajung sa ma tachineze toata lumea... ntz ntz ntz Nu va faceti probleme doamna, eu va iubesc oricum. Oare un werpes mic in coltul gurii o sa imi strice aufitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ...Farmacia e la mine acasa. Sunt consemnata pana luni la domiciuliu - se recomanda odihna primesti cu tratamentul la domiciliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Oare un werpes mic in coltul gurii o sa imi strice aufitul? nope....toata lumea va admira costumatiile si daca se va observa, vom zice ca asa este outfitul Editat Octombrie 28, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 primesti cu tratamentul la domiciliu? Recomandarea a fost repaus total ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 consulta alt medic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 nope....toata lumea va admira costumatiile si daca se va observa, vom zice ca asa este outfitul Atunci e bine, ca au ce admira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 pe unde gasesc carpe de halouin? sa imi confectionez ceva? Dragonul Rosu, Niro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 pe unde gasesc carpe de halouin? sa imi confectionez ceva? Dragonul Rosu, Niro? iti aduc eu ce vrei ..dar imi faci si mie plzzz? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 pai daca e prea complicat nu stiu daca ma pricep....dar daca vrei ne unim fortele si poate iese ceva din asta Mesaj completat totusi o sa dau o fuga prin Niro ca inca nu stiu cu ce o sa ma imbrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 E cu vodka, pisi... abia ast nimic nu e gratis...tu ce oferi la schimb? Mesaj completat Miha is mine Nu fii egoista e a noastra . Nu va faceti probleme doamna, eu va iubesc oricum. Oare un werpes mic in coltul gurii o sa imi strice aufitul? ne iubesti pe toate ,da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 pai daca e prea complicat nu stiu daca ma pricep....dar daca vrei ne unim fortele si poate iese ceva din astaMesaj completat totusi o sa dau o fuga prin Niro ca inca nu stiu cu ce o sa ma imbrac le unim le unim ... dar eu nush inafara de material cu ce sa ajut .. ca nu am facut dekt o fusta pana acum ... cam complicat cu acul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ne iubesti pe toate ,da ? Pe toate odata, sau pe rand? On-topic: Care are un cearceaf negru si niste bucati de sfoara de care nu mai are nevoie? Ca n-am innebunit sa dau X milioane pe un costum de la jokeshop sau alte "minunatii".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Nu fii egoista e a noastra . da, corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Pe toate odata, sau pe rand? On-topic: Care are un cearceaf negru si niste bucati de sfoara de care nu mai are nevoie? Ca n-am innebunit sa dau X milioane pe un costum de la jokeshop sau alte "minunatii".. in cel mai rau caz daca nu gasesti cearceaf negru (cam rare), ia vopsea neagra si il bagi intr-un lighean, il tii la dospit si dupa vreo 60 minute il scoti N E G R U Mesaj completat le unim le unim ... dar eu nush inafara de material cu ce sa ajut .. ca nu am facut dekt o fusta pana acum ... cam complicat cu acul ala daca iti mai trebuie inspiratie si materiale, te invit sambata dimineata la o plimbare prin Niro....poate gasim ceva si facem pana seara. Mesaj completat iote ce am mai descoperit : http://fabricademagie.ro/Halloween/ Editat Octombrie 28, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Pe toate odata, sau pe rand? nici eu nu mai stiu. femeile astea ... On-topic: Care are un cearceaf negru si niste bucati de sfoara de care nu mai are nevoie? Ca n-am innebunit sa dau X milioane pe un costum de la jokeshop sau alte "minunatii".. Funie mai am eu parca de la Biker Dance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Pe toate odata, sau pe rand? On-topic: Care are un cearceaf negru si niste bucati de sfoara de care nu mai are nevoie? Ca n-am innebunit sa dau X milioane pe un costum de la jokeshop sau alte "minunatii".. Pe toate numai la prostii iti sta capul,tu zombie ,care esti da, corect asea,asea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ... deci sa inteleg ca pe mine m-ati amanetat pe post de fata in casa - ca fac mancare, masaj, sa va consiliez ... si eu care imi propusesem sa fiu femeie independenta! :bow: Astept contraoferte!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 ... deci sa inteleg ca pe mine m-ati amanetat pe post de fata in casa - ca fac mancare, masaj, sa va consiliez ... si eu care imi propusesem sa fiu femeie independenta! Astept contraoferte!!!! Mihaela ,te iubim Noi ca tine nu gasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Mihaela ,te iubim Noi ca tine nu gasim macar voi sa o faceti PS: te-ai hotarat ce costum adopti blonda? Editat Octombrie 28, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 macar voi sa o faceti PS: te-ai hotarat ce costum adopti blonda? sunt pe ganduri Rippere,in ce te costumezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Pe toate odata, sau pe rand? On-topic: Care are un cearceaf negru si niste bucati de sfoara de care nu mai are nevoie? Ca n-am innebunit sa dau X milioane pe un costum de la jokeshop sau alte "minunatii".. hehehe ...asta a fost replica datorita careia l-am cunoscut pe domnul gei gei on-topic: am inca un neglige,te ajuta? Mesaj completat sunt pe ganduri Rippere,in ce te costumezi ? Alex....bujie se poa'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sunt pe ganduri Rippere,in ce te costumezi ? De ce? Vrei sa ii furi costumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate