Alex The Ripper Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sunt pe ganduri Rippere,in ce te costumezi ? Urat natural... hehehe ...asta a fost replica datorita careia l-am cunoscut pe domnul gei gei on-topic: am inca un neglige,te ajuta? Mesaj completat Alex....bujie se poa'? Pentru tine, farul meu cu xenon, orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Urat natural... Pentru tine, farul meu cu xenon, orice. bine, io pasez neglige-ul lui gei gei, tu vii cu xenoanele oricum vin sa va vad putintel, sa-i trag un pupic mare lui orl si o sterg Editat Octombrie 28, 2009 de roxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 hehehe ...asta a fost replica datorita careia l-am cunoscut pe domnul gei geion-topic: am inca un neglige,te ajuta? Mesaj completat Alex....bujie se poa'? Se poate,daaa De ce? Vrei sa ii furi costumul? Nu vreau mah. eram si eu curioasa Mesaj completat Urat natural... Pentru tine, farul meu cu xenon, orice. ce rau esti ma cateodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Se poate,daaa Nu vreau mah. eram si eu curioasa Mesaj completat ce rau esti ma cateodata Va fi Natural Born Ugly Dar sa lasam asta, zi blonda treci maine pe la mine sa te costumez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Va fi Natural Born Ugly Dar sa lasam asta, zi blonda treci maine pe la mine sa te costumez? daca ai fi si pe mess ti-as zice vin , mai de dim asea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) daca iti mai trebuie inspiratie si materiale, te invit sambata dimineata la o plimbare prin Niro....poate gasim ceva si facem pana seara.Mesaj completat iote ce am mai descoperit : http://fabricademagie.ro/Halloween/ stiam site-ul .. si nu de inspiratie e vorba .. de talent .. cum vrei sa manuiesc acul fara talent? ) Editat Octombrie 28, 2009 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Mihaela ,te iubim Noi ca tine nu gasim de abia astept sambata Editat Octombrie 28, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) stiam site-ul .. si nu de inspiratie e vorba .. de talent .. cum vrei sa manuiesc acul fara talent? ) lasa acul ca nu ai sanse, mai bine ce am vorbit pe mess Editat Octombrie 28, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 lasa acul ca nu ai sanse, mai bine ce am vorbit pe mess bine ...dar ramane pt amandoi asa da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pionul Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 hehehe ...asta a fost replica datorita careia l-am cunoscut pe domnul gei gei on-topic: am inca un neglige,te ajuta? Doar daca ai doua, pentru ca neglige-ul tau trebuie sa ajunga la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Doar daca ai doua, pentru ca neglige-ul tau trebuie sa ajunga la mine! Asta-i o imagine care ar trebui vazuta: Ioana intr-un neglije masura lu Roxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 You sick bastard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Doar daca ai doua, pentru ca neglige-ul tau trebuie sa ajunga la mine! doamna creatza, unul e al tau CLAR Asta-i o imagine care ar trebui vazuta: Ioana intr-un neglije masura lu Roxa e mai mare sau sunt eu mica You sick bastard. Da...., da.... oare cum ar arata musiu gei gei intr-un neglige.....sa zicem din ala cu pene? Editat Octombrie 29, 2009 de roxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Lasa ca s-au mai vazut cazuri si anul trecut. Chiar ma intreb ce mai face fusta aia albastra. Cite numere o fi crescut in seara aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Lasa ca s-au mai vazut cazuri si anul trecut. Chiar ma intreb ce mai face fusta aia albastra. Cite numere o fi crescut in seara aia? fusta albastra??? a cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pionul Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Asta-i o imagine care ar trebui vazuta: Ioana intr-un neglije masura lu Roxa S-ar putea sa ai o surpriza... Mesaj completat fusta albastra???a cui? Cred ca se refera la fusta purtata de Nebun@ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 S-ar putea sa ai o surpriza... Mesaj completat Cred ca se refera la fusta purtata de Nebun@ke doamna,te sun un strop mai tarziu ca plec putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Misiune indeplinita! Toata lumea multumita? M. de la Mihaela ... de la Diva anilor '30 in persoana Ne vedem sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pionul Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Hmm, deci am costumatie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cred ca se refera la fusta purtata de Nebun@ke hoo, me? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 bine ...dar ramane pt amandoi asa da? neah.... mai bine te las sa ma strigi "Domnul Profesor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 neah.... mai bine te las sa ma strigi "Domnul Profesor" o da ... klar .. sa-mi fac curaj si o sa iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 AMR: 1 zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am nevoie de o baghetuta d-aia de zanaaaaaaaaaaaaa care ai? ca fara baghetuta nu-s atat de magica modestia nu se pune zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Numa` azi nu e maine...iar maine nu e poimaine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate