vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am nevoie de o baghetuta d-aia de zanaaaaaaaaaaaaa care ai? ca fara baghetuta nu-s atat de magica modestia nu se pune zilele astea 1) se ia o vata pe batz, se mananca vata, se linge batzu 2) se iau 3 ciocolati cu poleiala argintie si una cu poleiala aurie, se mananca ciocolatile, se opreste poleiala 3) se iau o bucata de carton, o foarfeca si lipici. Se taie o seta de carton cu 5 colturi (sau 7,8,9 dar in NICI UN CAZ 6) 4) se dau steaua & batzul cu lipici 5) se invelesc fiecare in poleiala - batzul in cea argintie si steaua in cea aurie 6) se despica putin batzul la varf si se infie steaua Param! daca tii la silueta ta - te ajut eu cu vata pe batz & ciocolata. eu nu tin la a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 prea multe amanunte domnu, eu sunt blonda si ma complici iti zic eu cum se face, se ia una bucata de mascota motoreta alba, ca de..sunt zana, si se priponeste pe un bat si gata bagheta deci zana moto da hai sa vedem ce show o sa iasa maine, o sa si ninga perpeeeeeeeeeeeeeect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am nevoie de o baghetuta d-aia de zanaaaaaaaaaaaaa care ai? ca fara baghetuta nu-s atat de magica modestia nu se pune zilele astea pt asta vb cu zanul el a avut anul trecut baghetutza .. mirific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Da deci abia astept mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am nevoie de o baghetuta d-aia de zanaaaaaaaaaaaaa care ai? ca fara baghetuta nu-s atat de magica modestia nu se pune zilele astea cine poate sa aibe asa ceva daca nu un Zân (traiasca ASCII). Numai ca nu merge pt Zâna Moto ca e cu masea prea multe amanunte domnu, eu sunt blonda si ma complici iti zic eu cum se face, se ia una bucata de mascota motoreta alba, ca de..sunt zana, si se priponeste pe un bat si gata bagheta deci zana moto da hai sa vedem ce show o sa iasa maine, o sa si ninga perpeeeeeeeeeeeeeect Buuuuunn, deci o sa am si anul asta o zâna in staff. Anul trecut a fost Zâna Fluture si un Ajutor de Zân Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 cine poate sa aibe asa ceva daca nu un Zân (traiasca ASCII). Numai ca nu merge pt Zâna Moto ca e cu masea Buuuuunn, deci o sa am si anul asta o zâna in staff. o sa ai chiar doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 o sa ai chiar doua E din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Cum e vremea in Buc? La Gr. ploaie si e frig dar in casa e cald si bine, la gura sobei Cum stati cu ... recuzita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 boys and girls,sa aveti un Haloween fain si sa va distrati la greu! Mesaj completat Cum e vremea in Buc? La Gr. ploaie si e frig dar in casa e cald si bine, la gura sobei Cum stati cu ... recuzita? E urata vremea la Bucuresti,dar macar nu (mai) ploua. Eu sunt optimist si cred ca se indreapta(a se citi...nu ploua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 E urata vremea la Bucuresti,dar macar nu (mai) ploua.Eu sunt optimist si cred ca se indreapta(a se citi...nu ploua) ... deci nu mai ploua? a inceput sa ninga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ... deci nu mai ploua? a inceput sa ninga? nu,nu ninge.e doar cer acoperit.Duminica se anunta noros,dar fara ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 nu,nu ninge.e doar cer acoperit.Duminica se anunta noros,dar fara ploaie e de bine. Gata costumele? @Zanule am auzit ca toat alumea vrea sa fie ajutor de zan anul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ca fara baghetuta nu-s atat de magica Asta vom decide la fata locului deci zana moto da E, asa da, dar tot decidem daca esti sau nu, magica Zanule, in poza asta este ingerasul, care sta unde-i e locu'...adica langa MILITAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Schimb costumul, nu mai sunt de treaba...dar voi veni fara motor si voi bea. Si daca tot se pun poze de anul trecut, am si eu vreo 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 distractie placubila!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 distractie placubila!!! dar tu nu ne onorezi cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 dar tu nu ne onorezi cu prezenta? Ce ie fraier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Ce ie fraier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ...adica nu veniti? @Ripperul: adica te costumezi in consumator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 daca-mi iese schema care-mi bubuie in creieri zana ca mine nu ati mai vazut si nici n-o sa mai vedeti pt ca chiar sunt memorabila si extrem de modesta o sa ne distram pe cinste dar toate bune si frumoase pana la rochita mea albaaaaaaaaaaa de matase o sa fim de pomina pozarule sa iti iei acumulatorii cu tine si care vine pe motor sa se pregateasca de photoshoting d-ala sau cum i-o zice ca eu trebuie sa ma pozez in zana pe moto ca doar d-aia vin costumata surprizaaaaaaaaaa aidi noapte buna si spor la costumatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Am costuum, am constuuum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 As veni si eu, dar nu am cu cine. Ma ia cineva in gashka lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Tu vino, ca se gaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 today is the big day! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 toNIGHT is the big day! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate