CostinALN Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 wtf ?cum dreaq sa bagi nos intr un motor de rs iti dai seama ca se topeste instant faci misto nu? Era un Mito pe aici cu NOS era de la constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 mah pana la urma cat e un kit d-asta ? asa informativ...ptr cultura noastra generala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 paul daka tot ai venit cu ideea de nos pe 125 poate imi pui si mie la minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 cum frate nos pe rs .. esti neboon vb ta gasesti pistonu prin rezervor nu prin toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 da' de nos pe ij ati auzit daca nu, o sa auziti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 am auzit de ij ku un singur cilindru de 600 si in 2t ... mai are nevoie de nos ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Na, NOS pe Mito 125 ... si e din Romania !!! asa ca nu va mai agitati ca pepsiurile si saritzi cu banii ptr nos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 am auzit de ij ku un singur cilindru de 600 si in 2t ... mai are nevoie de nos ?? nu exista asa ceva! ma rog, nu facut de fabrica! si chiar daca ar exista tot ar avea nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 dupa cum s-a zis reverse trebuie promovat la moderator de forum good one dar ti-am zis daca da nos pe 2 t ii zboara cilindru in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 si cum merge man cagiva aia cu nos ? la un shot ii da 200 de cai =))))))))))))) ? il arunca intro roata ? ia 350 cu nos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 nici eu nu credeam treaba cu nosu pe 125 da m-am documentat si am vazut ca este adevarat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 vreau si io siteu de la pollini ca nu il stiu..si pana la urma...nu a raspuns nimeni...cat costa un set de o anumita cilindree ? precizati cilindreea si pretul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Niste preturi estimative : 165 cc - malossi .. pentru motoare vechi de rs = 388 euro. si kit de 160cc - polini la fel pentru motoare vechi de rs =454 euro. Sper ca v-am putut face o idee asupra preturilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Niste preturi estimative : 165 cc - malossi .. pentru motoare vechi de rs = 388 euro. si kit de 160cc - polini la fel pentru motoare vechi de rs =454 euro. Sper ca v-am putut face o idee asupra preturilor. astea sunt preturile acolo,mai adaugati vreo 20% asa cu adusul aici + ca daca pui kit`ul fara carburator,toba si filtru nu prea faci mare chestie....am facut eu socoteala cat ar costa ptr rs sa`l fac full full si ajungeam undeva pe la 2000 euro motorul cu carburator,filtru si toba jim lomas,ambreiaj racing,placute de frana racing si inca cateva chestii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 asta inseamna ca nu e convenabil sa faci chiestia asta...mai bine il lasi asa cu 125 2 ani si pe urma treci la ceva mai mare...sau ii pui filtru de aer sport, toba sport carb de 34mm ..si dak dispui de bani mai multi si un ambriaj racing...si io zic ca ar fii mai convenabil asa...da nu faci mare lucru...decat vreo 5 cai in plus..poate nici atat ) =)) ...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 hehe...daca ma strofoc un pik ii pun NOS la minsk si ma iau cu R6 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 io zic sa nu te infigi ca il faci pe ala u R6 de ras si isi strica reputatia astia de la yamaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate