suzuki_pill Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Acestea sunt cateva poze Puteti vedea si filmarii pe youtube ..... se gasesc cu numele Enduro hunedoara ilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Frumoasa zona de jucat am vazut un filmulete, dar parca mergeati ca incet, cu o anumita frica. Mai ales tipu cu ktm din video cu nr 10: jos parca nu reuseste sa o bage in a 2-a si cand ajunge sus se opreste... ciudat! In ce zona ati filmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BkE Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Frumoasa zona de jucat am vazut un filmulete, dar parca mergeati ca incet, cu o anumita frica. Mai ales tipu cu ktm din video cu nr 10: jos parca nu reuseste sa o bage in a 2-a si cand ajunge sus se opreste... ciudat!In ce zona ati filmat? Si ''in groapa'' ii fain, poate chiar mai fain numa ca acuma cred ca ii o baltoaca extraordinar de mare... vorbesc de groapa aia de la iesire din oras, de langa dezmembrari daca o stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Si ''in groapa'' ii fain, poate chiar mai fain numa ca acuma cred ca ii o baltoaca extraordinar de mare... vorbesc de groapa aia de la iesire din oras, de langa dezmembrari daca o stii! Mi-ai zis de ea, dar tot nu cred ca e cat panta de la Ilia, sau unde e facuta filmarea. Ma duci odata acolo sa vedem cu ce te lauzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Frumoasa zona de jucat am vazut un filmulete, dar parca mergeati ca incet, cu o anumita frica. Mai ales tipu cu ktm din video cu nr 10: jos parca nu reuseste sa o bage in a 2-a si cand ajunge sus se opreste... ciudat!In ce zona ati filmat? Pai ultimul cel cu KTM in 4 timpi este incepator .. dar a bagato intra 2 numa ti se pare ca nah ..incepator dar se descurca bine ca si incepator .Daca vreti puteti veni intr-o sambata pe la noi facem o iesire mai multi ar fi foarte frumos id meu de messenger este balaurul_xxl@yahoo.com daca vreti sa vb si sa veniti pe la noi Editat Noiembrie 2, 2009 de pilotunebunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 cand mai iesiti la o astfel de tura invitati-ne si pe noi la voi !!!! sau veniti voi la noi prima data ! asiguram cazare super ieftina si un chef pe cinste ! deci...invitatie deschisa ...pentru toti enduristii care vor sa mai schimbe terenul de joaca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Ma insel eu sau v-ati dat si prin cariera de bentonita de la Dobra? (din curiozitate profesionala intreb). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Ma insel eu sau v-ati dat si prin cariera de bentonita de la Dobra? (din curiozitate profesionala intreb). Cred ca aia e cariera . Cariera e in Mihaiesti Nu stiu daca e cariera de bentonita poate aia e Mesaj completat cand mai iesiti la o astfel de tura invitati-ne si pe noi la voi !!!!sau veniti voi la noi prima data ! asiguram cazare super ieftina si un chef pe cinste ! deci...invitatie deschisa ...pentru toti enduristii care vor sa mai schimbe terenul de joaca !!! Ma Sorine tu vorbesti serios ? Sau faci reclama cu animalu ala ? Daca e serios eu iti las un ID de messenger balaurul_xxl@yahoo.com . Si vorbim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 vorbesc foarte serios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) vorbesc foarte serios ! Pai atunci uite asta e id meu de messenger balaurul_xxl@yahoo.com .Vorbim pe messenger ,trimiti mail daca nu si sa organizam o iesire frumoasa Sau contacteazama la numarul de telefon 0721304673 Editat Noiembrie 9, 2009 de pilotunebunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate