KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 eu cred ca am sa raman la Vama peste noapte la beutura si sa fac Enisala si Jurilovca Duminica,acum nu stiu pana la urma cine mai se baga in afara de Ianachim si Doru Mesaj completat aaa era sa uit,in atentie celor 2 mentionati mai sus,eu am pe moto 14 cu 42 raport si vit maxima 110,deci cred ca ne vedem acolo la cum va cunosc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Tot pentru o zi votez. Dobrogea a fost weekendul trecut asa ca as vota o Vama prin Ostrov, are macar avantajul autostrazii la intoarcere daca ne prinde noaptea (iar). Sau litoralul bulgaresc in speranta ca nu s-a inchis chiar totul si pe acolo. Dar depinde de vreme. Fara offroad ca abia mi-am spalat motorul. PS: tare ciudat forumul asta, in sezon nu se lipeste nimic, decat sporadic, iar in afara sezonului toti ar iesi, indiferent de conditiile meteo, weekend de weekend. Editat Noiembrie 12, 2009 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 Tot pentru o zi votez. Dobrogea a fost weekendul trecut asa ca as vota o Vama prin Ostrov, are macar avantajul autostrazii la intoarcere daca ne prinde noaptea (iar). Sau litoralul bulgaresc in speranta ca nu s-a inchis chiar totul si pe acolo. Dar depinde de vreme. Fara offroad ca abia mi-am spalat motorul. PS: tare ciudat forumul asta, in sezon nu se lipeste nimic, decat sporadic, iar in afara sezonului toti ar iesi, indiferent de conditiile meteo, weekend de weekend. de off-road nu se pune problema de data asta,dar eu cu inca 2,3 vom ramane peste noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 am tot cautat ceva de dormit in vama doar un hotel de 3 stelee am sunat si nu a raspuns nimeni vad ca da ploaie pe duminica deci vedeti ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) ma tot duceam la cheile gradistei, pe acolo n-ati da o tura? macar ai unde manca/dormi pt cei care vor sa ramana. intoarcerea se poate face pe campulung - pitesti. e dupa bran pt cine nu a fost, inainte de predeal la stanga din dn1. mi-e ca e abureala (la propriu) in vama, te duci sa-ti clantane dintii de frig. stramta rau tara asta. p.s. care vreti offroad e loc in sus dupa hotel sa te dai pana-ti vin boalele. Editat Noiembrie 13, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 deci cine merge,unde se merge ??? eu v-am zis as merge si pe forestiere si in vama,chiar nu ma pot hotari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Ca orice plimbare de weekend organizata prin Motociclism.ro, probabil se va decide vineri seara directia si daca are loc sau nu. Singura metoda de a sti ceva sigur e sa organizezi pe cont propriu si sa pleci indiferent daca mai vine cineva sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 hai noroc. as veni si eu cu intoarcere tot maine seara. de unde se pleaca si la ce ora ? Mesaj completat deci se abandoneaza iesirea ? nu mai pleaca nimeni nicaieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 hai noroc. as veni si eu cu intoarcere tot maine seara. de unde se pleaca si la ce ora ?Mesaj completat deci se abandoneaza iesirea ? nu mai pleaca nimeni nicaieri ? off topic - mihai, hai pana la Shipka ( Bg ) cam 500 km dus intors din buc mi e dor de zapada..sper sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 undeva la noapte o sa aflu si eu daca o sa ajung la lacul vulturilor cu rucsacul in spate sau cu mobra pe coclau deci daca se strange lume pentru doua zile eu as cam vrea cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 eu vreau sa ma duc putin prin statiuni miine ....cernavoda -mangalia pe drumul mare , mangalia-statiuni, costinesti , constanta , cernavoda .. plec pe la 12 din cernavoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Mah, ati murit cu totii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 asa se pare. sau cel putin a murit initiativa. sau deja au plecat si-s pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Inca n-am abandonat ideea asa ca voi pleca maine impreuna cu Adam pe ruta Ruse - Razgad - Devnja - Varna cu intoarcere prin Vama-A2. Plecarea de la 8.15 dimineata cu intalnire in Jilava, in dreptul primei statii RATB de dupa podul Centurii. Daca mai sunt si alti doritori numarul meu este: 0744.42.87.44 Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 eu am iesit azi putin cernavoda -vama veche , cu intoarcere prin statiuni a fost ff misto, vremea buna sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate