Sari la conținut

Accident Constanta sens giratoriu CityMall


RALLYMAN
 Share

Postări Recomandate

Aseara in jurul orelor 19:30 la sensul giratoriu de la CityMall era o motocicleta cazuta ... carenele imprastiate pe suprafata relativ mare ... o Dacie 1310 oprita acolo si vreo 4-5 masini de politie cu o armata de politai care faceau masuratori ...

Motocicleta era de culoare verde deschis si parca am vazut un L in componenta numarului de inmatriculare ... nu am putut opri deoarece era aglomeratie mare si multa lume pe margini stransa ca la urs ...

Stie cineva ce fel s-a intamplat ?

Sper sa nu fi patit nimic motociclistul ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Crezi ca mai stateau aprinse dupa un accident ?cu posibil impact frontal. :laugh:

Si pe mine ma manca pe limba sa pomenesc de cat de tare lucesc Xenoanele pe o motociclita oprita si eventual cu farul zob...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator jojo_davidoff

dupa replicile astea 2 ale lui pmoldovan si ale lui Neutral....o sa inceapa un nou scandal...sunteti niste destepti ;) nu raspund la mesaje, dati'mi add pe mess si ne injuram acolo. :laugh:

 

incetati cu replicile aiurea la fiecare rahat doar de dragul de a face nr de posturi, stii detalii - scrii, nu stii - taci ! e simplu ! e o sectiune informativa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa replicile astea 2 ale lui pmoldovan si ale lui Neutral....o sa inceapa un nou scandal...sunteti niste destepti :P nu raspund la mesaje, dati'mi add pe mess si ne injuram acolo. :laugh:

 

incetati cu replicile aiurea la fiecare rahat doar de dragul de a face nr de posturi, stii detalii - scrii, nu stii - taci ! e simplu ! e o sectiune informativa!

 

 

;)

Mesaj completat

...mai e si aici ceva despre accident...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit cu tatal baiatului, este oarecum bine, fara oase rupte sau rani grave, insa au aparut ceva complicatii... urineaza sange si medicii inca nu au reusit sa afle motivul.

 

Motorul este, sau mai bine zis a fost un Kawa ZX6R, nu mai retin anul. Lipsa de experienta, cauciucurile varza, asfaltul rece si mai ales binecunoscuta lipsa de atentie si respect fatza de motociclisti a soferilor au fost, dupa pararerea mea, motivele acestui accident.

 

Din pacate se pare ca ghinionul il cam urmareste pe baiat, sezonul trecut a mai avut un eveniment asemanator, cand un autoturism l'a jenat si a acrosat o alta masina parcata. Motorul, un Gixer750 '01 (parca), varza, el tibie rupta, operatie chirurgicala, tija, recuperare... etc.

 

Sa speram insa ca de data asta va scapa mai usor.

 

Ride Safe!...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

hgx sta la 2 eu la 1 ..in acelasi bloc.. :wink: chiar tin sa'l salut pe aceasta cale .. da zx6r 1999 ,nu mi'a dat o domnisoara prioritate in sens ,mi' a zis ca a crezut c'o sa trec prin spatele ei..iar eu uitandu'ma in dreapta sa nu intre vre'o unu in sens fara semnal am observat'o tarziu.. acum astept rezultatul de la medicina legala ;) dar domnisoara e anul 4 in practica la spitalul mare si m'au tinut doar 3 zile internat pe foaia de externare chair scrie 'pacientul este externat vindecat' si eu nu puteam sa merg de ameteli si cu mana dreapta amortita.. :laugh: romania.

da aveam xenon.. chiar m'am plimbat d cateva ori cu sorin, si o sa ma mai plimb :laugh:

 

chiar de aia ma uitam pe aici sa vad care ce a patit sa ma mai documentez..

 

si da a zis bne marius am scapat usor..doar am urinat sange , am avut ameteli vreo 2 sapt..si probl cu o mana care au trecut..aveam geaca casca ,genuchiere si manusi:) si da chiar urma sa schimb cauciucurile in primavara dar nu cred ca am apucat sa pun frana .

 

o sa pun si niste poze..

 

numai bine.

post-54568-1265687141_thumb.jpg

post-54568-1265687162_thumb.jpg

post-54568-1265687170_thumb.jpg

post-54568-1265687181_thumb.jpg

post-54568-1265687188_thumb.jpg

post-54568-1265687196_thumb.jpg

Editat de matzos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...