sohei Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 cine stie cat de capabila este o yamaha fazer off road sau drum forestier? sau cum credeti ca ar fii? m-am uitat pe un site in care f650 clasic era punctat cu 60 din 100 si fazerul cu 56...atat de aproape sa fie una de alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 Care site e ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 F 650 Classic a.k.a. FunDuro este F650-ul pe carburi facut in perioada '94-2000 (din cate stiu) de catre Aprilia. Intr-adevar, comparat cu un Dakar (mai ales unul din 2004-incoace) sta destul de slab la capitolul off-road (mai ales ca are roti de 'strada'). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 cine stie cat de capabila este o yamaha fazer off road sau drum forestier? sau cum credeti ca ar fii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 fazer off rod cine draq o mai vazut??????? ati incurcat tabla inmultiri cu tabla zincata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Yamaha FZ1 Fazer http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=22553 Dry weight: 204.0 kg (449.7 pounds) Front suspension: Telescopic upside down forks Front suspension travel: 130 mm (5.1 inches) Rear suspension: Swingarm (link suspension) Rear suspension travel: 125 mm (4.9 inches) Eu zic ca e scula de offroad, daca ii pui si niste cauciucuri slick ii dai cu 300 numai pe o roata pana la babele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 nu k as vrea sa zic dar tre sa spun ...nici sa vrei nu iese asta off road....poate numai in contextul k la noi in tara nus drumuri si cel care ar vrea sa mearga pe asfalt da de drum forestier si asa mai departe .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 deci ce site era ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 cred ca au incurcat testele aia . este cea mai tare ineptie din saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate