stefan_bz Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Daca tot fac poze la fiecare iesire m-am gandit sa pun si cateva sa le vada toata lumea. Asa ca, ce mai fac o sa mai adaug in acest fisier, sper sa nu stresez pe nimeni si sper sa va placa, mai ales cand ploua afara (da' sa nu fie prea curand..) si stati in fata calc. Astea sunt de sambata 13.mai de pa la Izvoranu, chiar dupa ploi, asa ca noroi fu destul si boscheti ca de... am vrut sa vedem cam cum o fi prin vietnam. Gasca de duminica nu am mai prins-o... poate punne careva vreo poza... Toate bune, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Daca tot fac poze la fiecare iesire m-am gandit sa pun si cateva sa le vada toata lumea. Asa ca, ce mai fac o sa mai adaug in acest fisier, sper sa nu stresez pe nimeni si sper sa va placa, mai ales cand ploua afara (da' sa nu fie prea curand..) si stati in fata calc. Astea sunt de sambata 13.mai de pa la Izvoranu, chiar dupa ploi, asa ca noroi fu destul si boscheti ca de... am vrut sa vedem cam cum o fi prin vietnam. Gasca de duminica nu am mai prins-o... poate punne careva vreo poza... Toate bune, Stefan faine poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 super misto de abia astept sa fac si eu asa ceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Zona e marfa de tot. mi-ai facut pofta de Buzau ... cred ca vin si eu weekendu' viitor. I-am vazut in poze pe Ovidiu si pe Sorin (Cazmala)? Daca stii bine zona Izvoranu, Magura, vulcani, focul viu da-mi si mie nr tau pe PM ... vreau sa te intreb de un traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Superba zona!! iar pozele's pe masura !! Bravo! nu ti imbufna,oai dar nu m-am putut retine sa nu intitulez cam ase poznele aiestea doo: 1. La PiPi !.. 2. De la PiPi !.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 faina treaba... pacat ca ai cobit... ploua cu galeata toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 cateva poze de week asta, cand traseul a fost cam asa (trebuie sa aveti harta in fata) - sambata: aldeni - vulc. noroiosi - grabicina - glodu - manzalesti - bisoca - duminica: bisoca (plimbare in zona) dupa care - manzalesti - lopatari - plaiul nucului - lac mocearu - chiliile - cateva dealuri de-a dreptul - vulcani - aldeni toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 cateva poze de week asta, cand traseul a fost cam asa (trebuie sa aveti harta in fata) - sambata: aldeni - vulc. noroiosi - grabicina - glodu - manzalesti - bisoca - duminica: bisoca (plimbare in zona) dupa care - manzalesti - lopatari - plaiul nucului - lac mocearu - chiliile - cateva dealuri de-a dreptul - vulcani - aldeni toate bune, stefan marfa de tot zona aia. Trebuie sa facem o tura impreuna anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 pai... asa zice si Vali (de la Motomania), da' cred ca asteapta sa ma duc sa-l iau eu din Bucuresti !!! toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 fain tare mi-e ciuda ca n-am pe nimeni in suceava care sa vrea sa se dea pe coclauri si mai merg singur dar atunci n-am cum sa fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 pai... asa zice si Vali (de la Motomania), da' cred ca asteapta sa ma duc sa-l iau eu din Bucuresti !!! toate bune, stefan Ne intalnim SIGUR la o tura vara asta. Il combin si pe Vali De ex in weekendul 8-9 iulie? Pana atunci nu mai scap decat weekendul asta (la Satu mare la Rally) dupa care plec in vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate