odhin Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) 1199 noua generatie. E singura poza care am gasit-o. Informatii contradictorii circula totusi...Unii spun k se va reveni la linia inaugurata de 916, bascula monobratz, tobe sub sha. Asta arata diferit de tot ce e ducati... mi se pare mie sau cam seamana cu Yamaha YZF... Editat Mai 15, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 ... 1199 cm3.... oare ce cuplu o avea?. din cate vad eu are toba {sau tobele}iesite in lateral prin carene,frumoasa bascula...si cam seamana de la carenaj cu yzf.....plusca e un motor de egoisti '''fara loc pentru pasager"'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 ... 1199 cm3.... oare ce cuplu o avea?. din cate vad eu are toba {sau tobele}iesite in lateral prin carene,frumoasa bascula...si cam seamana de la carenaj cu yzf.....plusca e un motor de egoisti '''fara loc pentru pasager"'... e varianta R-la orice serie monoposto...restul sunt biposto, inclusiv S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Asta arata diferit de tot ce e ducati... mi se pare mie sau cam seamana cu Yamaha YZF... Adik incepe sa arate a motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 1199 noua generatie. E singura poza care am gasit-o. Informatii contradictorii circula totusi...Unii spun k se va reveni la linia inaugurata de 916, bascula monobratz, tobe sub sha. Asta arata diferit de tot ce e ducati... mi se pare mie sau cam seamana cu Yamaha YZF... dupa capu meu e cate un pic din fiecare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 Adik incepe sa arate a motocicleta si toate motocicletele alea kre arata a... motociclete arata k una facuta acu vreo 13 ani de unu` pe nume Tamburini si motoreta aia purta un nume...DUCATI 916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate