George2013 Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Din ce stiu iridium`urile nu`s asa bune pentru carburatie...Carburatoarele scarpinate in ce fel? fa`le o curatare si sincronizare, la relanti intrerupe? ai postat de mult..poate ai si rezolvat dar din cauza releului nu are cum sa fie...fii cu ochii pe el ca iti poate prajii Cdi`ul ( tci) cand nu te astepti.. Ca tot am scris...gasesc la cineva sitele care vin inaintea cuielor pontou? 4 la numar? a mea nu le are si nu stiu daca influenteaza in vre`un fel Editat Noiembrie 4, 2013 de George2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Am si eu o intrebare la voi. Cand merg incet sub 2500 ture si o accelerez merge intrerupt, in 2, 3 pistoane, dupa 2500-3000 ture merge normal. Care ar fi cauza? Motocicleta este o yamaha fzr 600r (4jh). Bujiile sunt noi ngk iridium, carburatoarele le-am scarpinat intruna si merge la fel. Precizez ca releul de incarcare e dus, imi incarca 15-16V, sa fie din cauza lui? Problema asta am avut-o si eu (nu am FZR dar tot 4L e) si dupa ce am sincronizat carburatoarele totul a fost ok. Deci, fa-i o sincronizare de carburatoare "ca la carte" si daca spui ca bujiile sunt ok, ar trebui sa fie bine dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Si ca tot ai adus vorba de releul ala care incarca 16... schimba-l, repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny b Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Carburatoarele le-am curatat, le-am sincronizat vara asta si tot asa facea. Acum am umblat la nivelul benzinei pentru ca aveam bujiile negre. Cand am desfacut prima data carburatoarele am observat urmatoarele: pe acele de dozaj aveam 4 saibe mici ca sa tina acul mai sus, acum nu stiu daca asa e normal. Acele mele sunt simple fara sigurnata aceea pe care s-o poti muta mai sus sau mai jos. Suruburile de ameste erau date drumu la trei ture jumate, iar in carte zice 2. Eu am facut reglajele ca in carte si tot asa merge. Releul e pe drum. Sper sa fie bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burimarian Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Asa imi facea mie pe franare... am dat capacul jos si ce sa vezi, piulita de la pinion nu mai era stransa, o tinea doar siguranta acolo ca filetul era dus tot... cum ai rezolvat filetul de pe ax? sunt si eu in acceiasi postura s-a desfacut piulita si mi-a stricat filetul. ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 salut, caut sa cumpar o epava de fzr 1000, cat de cat completa, (nu ma refer la carene), defecta, pocnita, , o vreau pt. piese, contact aici sau pm, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminblg Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 pentru doritori, am reusit sa obtin un manual tehnic pentru fzr 600. din pacate e in limba germana. il puteti download'a de pe urmatorul link :http://www.manualedereparatie.info/download/yamaha-fzr-600-1989-manual-de-reparatie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Cu totii avem deja manual tehnic in engleza. salut, caut sa cumpar o epava de fzr 1000, cat de cat completa, (nu ma refer la carene), defecta, pocnita, , o vreau pt. piese, contact aici sau pm, Te pot baga pe felie cu una completa, functionala, aratoasa si poate si in bani mai putini decat piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Cu totii avem deja manual tehnic in engleza. Te pot baga pe felie cu una completa, functionala, aratoasa si poate si in bani mai putini decat piata. da-mi un pm cu mai multe detalii, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Va urez un sincer la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 dezmembrez yamaha fzr 600 din 92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 m-ar interesa bordul roata spate e pe 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 ok o sa fac poze maine la bord.roata spate e pe 18 si fata 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Astept poza cu bordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 poze cu bordul.pretul este 150 ron si unu ptr piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Fa ceva poze si la motocicleta, in special sa vad motorul.. cum se prezinta? De ce o dezmembrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 man motorul este stricat chiuloasa ii dus cuzinetii.ce am la motor cutia in stare buna, ambreiajul, pompa de ulei ,radiatorul,instalatia ,rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 poze cu bordul.pretul este 150 ron si unu ptr piese. Cam mult si difera modelul. Cred ca am sa obtez pentru unul after market. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 poatye ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 hello everybody intrebare - poate stiti - mi-a puscat telescopu pe spate, merge pus de pe R6 sau R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 De pe T-Cat am impresia ca merge sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 k! multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Merge si de R6. Gasisem kit`urile astea la ~200$...Desi nu cred ca e prea rentabil...as investi in alceva 200$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 E mereu liniste pe aici. Ce ati mai facut nou, ce ati mai reparat, ce ati mai stricat? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate