skvj Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 m-ar interesa bordul roata spate e pe 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 ok o sa fac poze maine la bord.roata spate e pe 18 si fata 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Astept poza cu bordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 poze cu bordul.pretul este 150 ron si unu ptr piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Fa ceva poze si la motocicleta, in special sa vad motorul.. cum se prezinta? De ce o dezmembrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 man motorul este stricat chiuloasa ii dus cuzinetii.ce am la motor cutia in stare buna, ambreiajul, pompa de ulei ,radiatorul,instalatia ,rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 poze cu bordul.pretul este 150 ron si unu ptr piese. Cam mult si difera modelul. Cred ca am sa obtez pentru unul after market. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 poatye ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 hello everybody intrebare - poate stiti - mi-a puscat telescopu pe spate, merge pus de pe R6 sau R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 De pe T-Cat am impresia ca merge sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 k! multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Merge si de R6. Gasisem kit`urile astea la ~200$...Desi nu cred ca e prea rentabil...as investi in alceva 200$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 E mereu liniste pe aici. Ce ati mai facut nou, ce ati mai reparat, ce ati mai stricat? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Printre picaturi pot zice ca am facut rost de urmatoarea bascula cu janta de 17x 5.5. Alceva: Am motorul demontat pentru inlocuire segmenti, garnitura chiuloasa, refacut scaune supape si jocurile...imi mai trebuie garnitura de chiuloasa si cred ca pot inchide motorasul. roata e cea din poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 superb. schimbare basculei e ceva ce vreau de mult timp sa fac, dar nu voi face niciodata. de pe ce model vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 superb. schimbare basculei e ceva ce vreau de mult timp sa fac, dar nu voi face niciodata. de pe ce model vine? de pe fzr 750 stiam de la george ca e bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 de pe fzr 750 stiam de la george ca e bascula Asa am dedus eu, ca este de fzr 750 sau 1000, din asemanarile basculei si dimensiuni. Cert e ca proprietarul nu stia, sau cel putin mie imi zicea ca e de pe yzf 2010 superb. schimbare basculei e ceva ce vreau de mult timp sa fac, dar nu voi face niciodata. de pe ce model vine? Daca zici ca vrei sa faci demult schimbarea, de ce spui ca nu o s`o faci niciodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Pt ca ar dubla valoarea motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Asa am dedus eu, ca este de fzr 750 sau 1000, din asemanarile basculei si dimensiuni. Cert e ca proprietarul nu stia, sau cel putin mie imi zicea ca e de pe yzf 2010 Daca zici ca vrei sa faci demult schimbarea, de ce spui ca nu o s`o faci niciodata? Bascula si roata sunt de pe 1000. Am dubii ca foiaia lantului va mai fi in plan cu pinionul de pe motor. Suspensia se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Bascula si roata sunt de pe 1000. Am dubii ca foiaia lantului va mai fi in plan cu pinionul de pe motor. Suspensia se potriveste? Din ce mi`a zis proprietarul si din ce am vazut eu in pozele de la el, amortizorul vine fara nici o adaptare, singura problema este, cum ai zis si tu, la aliniamentul pinioanelor. Va trebui un distantier la pinionul motorului, acum sunt in Brasov si pana ajung acasa pentru a vedea la fata locului ce probleme o sa intampin nu pot spune nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Cel mai lejer mi-ar fi sa-i pun roata de pe fzr 400, care e tot cam la fel de ingusta, dar pe 17 si alinierea se rezolva cu alt distantier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Cel mai lejer mi-ar fi sa-i pun roata de pe fzr 400, care e tot cam la fel de ingusta, dar pe 17 si alinierea se rezolva cu alt distantier. Cam dificil sa gasesti de fzr 400, sau chiar imposibil...Ma refer la noi in tara. Citisem mai demult ca ar merge si janta de F2 4.5J pe bascula de fzr dar la fel trebuie ceva modificari la prinderea etrierului pe disc...sunt mai multe topicuri pe fzrarchives. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Rulmenti, distantiere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Pacatoasa problema asta cu roata de 18 inch. Oricum, 5.5 mi se pare un pic cam mult pentru puterea motorului insa in cazul modificarilor mai serioase alterarea geometriei si ciclisticii trebuie serios analizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate