yo4hgx Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Cel mai probabil nivel prea mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Pot ajunge de afara la suruburile de reglaj? Gen sa nu desfac carbul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Cred ca faci confuzie intre suruburile pilot, din care se regleaza amestecul la relanti si ture mici si nivelul benzinei care se regleaza din plutitoare si care influenteaza amestecul in cascada, de la relanti pana la WOT. Atentie la uzura acelor de dozaj si mai ales a tuburilor emulsoare care va imbogati amestecul la relanti si ture mici/medii. Ca solutie temporara, de compromis, pentru aceste cazuri "FactoryPro" recomanda micsorarea nivelului cu 1-1.5mm fata de cea normala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Deci nu pot face nimic fara sa desfac carburile? Am mai incercat intr-o iarna, dar suruburile de la camerele de nivel erau intepenite. si mancate, da, erau mancate mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Nu, nu ai cum sa verifici/reglezi nivelul fara sa ajungi la plutitoare. Rupe si tu pisica... incearca cu o surubelnita de impact sau daca nu merge si nu merge, taie-le cu bormasina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 skvj - eu mi-am luat bujiile de la un magazin de piese auto - am dat codul urmator 0 242 068 500(sunt echivalentul Bosch la bujiile recomandate pt FZR 600R 4jh si pt FZR 600 3he).... este part number-ul de comanda... numele de "scena" al bujiilor este UR 08 CC. La mine este al3lea sezon cu ele si motorul merge foarte bine. Cu alte cuvinte sunt foarte multumit de ele. Aici ai un site cu un pret orientativ Totusi nu sari peste reglajul de carburatoare, exact cum ti-a zis si TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Si eu am avut probleme cu NGK, probabil contrafacute, asa ca am trecut pe DENSO. Nu mai stiu preturile insa la vremea respectiva le-am luat de la Kampurmotors Brasov impreuna cu multe alte piese pentru exup1000. Andrei poate fi contactat la andrei.stefan@kampurmotors.ro, recomand cu toata caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Am cautat in Iasi la service autorizat BOSCH si nu pot aduce ... le-am dat codul de piesa chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 bosch sunt o groaza contrafacute, mergi pe denso. sunt curioasa pana cand or sa mai fie si astea bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 sunt curios cum defineste cineva ca un produs e contrafacut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pai in cazul meu, imediat dupa ce am schimbat bujiile, electrodul uneia pur si simplu s-a topit. Aveam si ceva poze ... dar nu le gasesc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 ala poate fi un simplu rebut, nu neaparat contrafacut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Nu stiu ce sa spun, orice e posibil insa eu nu (mai) cred in coincidente demult. Am folosit NGK peste 20 de ani la mai multe motoare fara probleme, cu mentiunea ca le-am cumparat intotdeauna din tari "civilizate" personal, de la magazinele de specialitate. Prima data cumpar in Romania si la prima blana, dupa nici 50 km electrodul se topeste de parca ar fi fost din plastilina??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 cat se poate de corect si adevarat... eu am patit-o cu NGK... numai rebuturi pe piata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Trebuie sa renunt deocamdata la moto , FZR e de vanzare la 1100 euro ! Pentru vreo 2 sapt cand vine vremea rea si intra in garaj.Stare tehnica/optica buna, ii trebuie doar benzina /index.php?/topic/701152-vand-yamaha-fzr-600r/&do=findComment&comment=3824297 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 din ce stiu tu te-ai apucat sa-i faci ceva modificari, care e statusul lor? le incluzi si pe acelea in pretul de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Nu, doar motocicleta cu modificarile din descriere... kitul turbo ramane pt un alt proiect. Trebuie bani si timp mult pt modificarile alea si in final am considerat ca nu prea se justifica pt motorul asta prea multe modificari trebuie facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Foaie Yamaha FZR 1000 EX UP 3LE dupa '93 (cred) inca buna 35 lei.Detalii PM. Sau o schimb cu plastic numar fata cross. Editat Decembrie 22, 2014 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 A pus cineva pinion cu 18 dinti pe FZR1000EXUP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 vand carburatoare de fzr din 91 si de 600cc.stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Salut! Caut un capac ambreiaj stanga (para) pt un thundercat de 600. Am inteles ca s ar potrivi si de la un fzr din '96. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Curatenia de primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 salut! baieti - o rugaminte la voi.... cei cu thundercat si fzr 600r 4jh - cum va functioneaza maneta de ambreiaj? a mea maneta este foarte dura.... sambata am verificat cablul - acesta culiseaza impecabil pe camasa. Tind sa cred ca ii ceva cu ambreiajul. Sfaturi !? » Post actualizat in 15 Jun 2015 18:55ma uit la pozele atasate si nu pot sa inteleg ce ar putea ingreuna functionarea manetei de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Uzura pronuntata a discurilor de frictiune? Uzura prea mare a arcurilor de la ambreiaj? Ai pus cumva saibe ca sa intaresti arcurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 eu nu am umblat deloc la discurile de ambreiaj sau la arcuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate