Sari la conținut

Detinatori de Yamaha FZR

ray
 Share

Postări Recomandate

Bateria poate fi refacuta. Sunt nea' Gigei care stiu cum se procedeaza:

- se desface bateria

- se varsa acidul

- se spala placile si interiorul cu apa distilata

- se pune tot la loc, placi, electrolit nou

- formatare/incarcare.

Merita sa incerci daca nu ai bani de una noua. Cel putin un sezon te mai tine.

Sunt si eu nerabdator sa o vad, dupa mai bine de 3 luni ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai eu zic ca merita - dar nu cunosc de unde socu electric isi culege datele care il ajuta sa "stie" cat sa functioneze!

Daca e sa o luam pe cealalta parte nu prea merita ca sunt destul de scumpe socurile electrice, merita doar in cazu in care esti destul de nebun sa-ti customizezi fieru cat mai mult si in cat mai multe detalii!

Link spre comentariu

Da se desface cu o cheie de 17...sau cel putin asa e la mine.Sa o inclini pe partea cu cricul sa se scurga mai bine,eu asa am facut si am scos tot din el... dar mi sa parut ciuda ca in cartea scria ca intra undeva de 3.8 parca si mi-au intrat 4L fara ulei in filtru si cred ca mai intra vreo 300 ml...ciudat.

Link spre comentariu

CUM SA PUI 4 LITRI APROAPE IN MOTOR? SE PUN 2.8 LITRI CU TOT CU FILTRU! LA REVIZIA GENERALA SE PUN 3.5 LITRI!!!!

Uita-te tu aici in manualu FZR-ului! Nu stiu unde te-ai uitat tu! Vezi ca e de grav daca ai 4 litri si te cari multa vreme asa cu ea!

post-63118-0-69668900-1331574544_thumb.png

Link spre comentariu

Pai si e o revizie generala, am scos tot uleiul din motor si am spalat si motorul cu alt ulei.Cum am spus la 3.5 L cand am bagat in motor imi statea becul de la ulei aprins, deci nu cred ca statea el asa de nebun si dupa am mai pus in jur de 200-300 ml si sa stins...cand o sa ma duc la motor o sa ma duc sa ma uit la nivel sa vad daca e trecut de maxim. Nu is asa de nebun sa merg cu 4L de ulei in motor :)))

Editat de armandot55
Link spre comentariu

Pai si e o revizie generala, am scos tot uleiul din motor si am spalat si motorul cu alt ulei.Cum am spus la 3.5 L cand am bagat in motor imi statea becul de la ulei aprins, deci nu cred ca statea el asa de nebun si dupa am mai pus in jur de 200-300 ml si sa stins...cand o sa ma duc la motor o sa ma duc sa ma uit la nivel sa vad daca e trecut de maxim. Nu is asa de nebun sa merg cu 4L de ulei in motor :)))

REVIZIE GENERALA ASUPRA UNUI MOTOR DOMN INGINER INSEAMNA SA II FACI REPARATIE CAPITALA - DE LA SEGMENTI, PROBABIL PISTOANE DE ALTA COTA, SEMERINGURI, CUZINETI, ACEEA ESTE O REVIZIE GENERALA SAU CAND DESFACI MOTORUL BUCATI FIINDCA TOT ULEIUL IESE DIN MOTOR! :angryfire::angryfire::angryfire: GRIJA SA NU OMORI FZR-U!

Cand scoti tot uleiu din motor se scurge si din pompa si iti sta aprins cel mult 10-15 secunde pana trage calumea ulei in tot sistemul! Cum zice si skvj becul e pentru presiune nu pentru lipsa de ulei, daca nu ai presiune inseamna ca n-a ajuns inca in tot circuitul! Numai asa poti pusca vreo conducta de ulei!

Vorba ceea :)) mai taie din ele da-le ddreacu :))

Link spre comentariu

Bun si presiunea la ulei nu este datorita faptului ca nu are ulei in motor?adica il las sa mearga 3 min si becu sta tot aprins si sa nu imi spui ca nu a avut timp pompa sa ia uleiul ca sa se stinga becul.

Sa o luam si altfel ca vad ca nu intelegi situatia :)) Am scos 3.2-3.3L din motor da?Frumos nu ar fi sa pun tot atat sau daca nu chiar mai mult ca cine stie cat era nivelu...is foarte curios cum naiba am scos eu atunci 3.3L daca ar fi cum zici tu ca ar trebui la un schimb sa imi iasa 2.6 FARA FILTRU.Poate am un motor mai special si nu stiu eu, cert e ca am scos 3.3L(am avut o sticla de 2.5 plina si una de 2 pe jumate aproape) si am pus 3.5 , cand o sa ajung la motor o sa ma uit la nivel daca mai trebuie scos mai scoatem, daca nu sa ii fie de bine si sa mearga asa.

Editat de armandot55
Link spre comentariu

S-ar putea sa te contrazic aici, Yamaha are doar senzor de nivel. Teoretic la toate modelele. Acuma inainte de 90' nu stiu, dar daca aveti 600R, adica acelasi motor ca pe Thundercat, atunci e de nivel din ce stiu.

Link spre comentariu