andreisamoil Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 (editat) Imi pare o idee buna sa facem o lista de oameni (si contactele aferente la care putem da de ei) ce ne pot fi de folos imediat dupa un accident sau eveniment in trafic. (Si nu ma refer la faza de genul boul mi-a ;luat fata il sun pe gigi-duru sa il bata) Astfel, daca cineva se ofera sa dea o mana de ajutor macar cu sfaturi si nr de tel pentru accidentati postati aici. Ar fi utili: medici pe care sa ii sunam, mecanici pe care sa ii intrebam cum facem sa ducem motoru acasa, avocati pe care sa ii intrebam diverse despre cum si ce sa declaram, politisti (sic.), si orice va mai ganditi voi... Evident, serviciile s-ar plati, sau eu asa consider ca ar fi corect... dar sa stim cat mai multi la cine sa apelam. Eu am fost de multe ori in situatia sa ma intreb "Eu pe cine chem acum ??..." Eu personal nu pot sa ajut decat daca vreti sa va folositi de conostintele mele de arhitect sa proiectez rapid un garaj sau de speolog sa va agat motoru in copac sau in pestera , dar va stau la dispozitie daca vreti pioleti sa va razbunati pe cineva... Editat Mai 19, 2006 de andreisamoil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Mi se pare ca mai e un topic de genul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 excelent topicul ... eu chiar ma intrebam de mult pe cine sun in afara de politie si ambulanta (doamne fereste) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Click Here! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Click Here! Dap, dar nu sunt decat oameni foarte binevoitori care sa ne ajute in caz ca s-a imbolnavit vaca. Tema topicului era mai larga: In caz de accident...(Medici, avocati, sau priceputi in ale legii, etc. ) Oricum felicitari si multumesc celor care au postat pe linkul de mai sus. Sper sa nu ne vedem decat in circumstante placute... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate