robychopper Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 clujanule jos palaria a iesit super respectele mele si incerca sa te bagi si la ceva motoare mai mari ca va fii belea numai bine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Fellicitarile mele, a iesit super bine. Bravo si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 apropo, motorul e dat cu vopsea cum se da pe motoarele racing ,k sa echillibreze temperatura, interioara cu cea exterioara.... nu e bronz de soba ) asta este speciala pentru viteza supersonica cu care ai sa mergi jos comanacu foarte reusit ai facut motorasul cel vechi era mai rath dar e bun si albastrul asta sa ne vedem in februarie cu el la bike on ice /index.php?showtopic=465446 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2010 Mesaj completat salutare..... maine vin cu poze noi cu mobra, deoarece am schimbat rezervorul cu unul peanut, comenzi pe ghidon de ceva harley vechi..... maine promit k pun poze Mesaj completat pozele promise.... mai trebuie doar uleiul bagat in motor si drum bun..... aaaaa si sa imi scot numerele ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) :PMesaj completat salutare..... maine vin cu poze noi cu mobra, deoarece am schimbat rezervorul cu unul peanut, comenzi pe ghidon de ceva harley vechi..... maine promit k pun poze Mesaj completat pozele promise.... mai trebuie doar uleiul bagat in motor si drum bun..... aaaaa si sa imi scot numerele ce parere aveti? arata fain,dar fa si o poza de ansamblu sa se vada tot motorul ca lumea.inca o chestie, cred ca ai facut o greseala...se scrie "too fast to live,too young to die" Editat Martie 1, 2010 de Abaddon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 :PMesaj completat salutare..... maine vin cu poze noi cu mobra, deoarece am schimbat rezervorul cu unul peanut, comenzi pe ghidon de ceva harley vechi..... maine promit k pun poze Mesaj completat pozele promise.... mai trebuie doar uleiul bagat in motor si drum bun..... aaaaa si sa imi scot numerele ce parere aveti? Beton! Sper sa-ti iasa cat mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 2, 2010 Autor Share Postat Martie 2, 2010 mai abaddon.... treaba e sa intelegi mesajul nu sa faci gramatica pe rezervor, si nici nu mi-au incheput inca un o.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 (editat) Felicitari domnulescu, frumos motor! Poate a venit timpul sa te apuci si de niste V-uri... Editat Martie 4, 2010 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 4, 2010 Autor Share Postat Martie 4, 2010 mersii pt aprecierii.... a venit si timpul sa lucrez la niste v-uri, numai sa mai treaca criza vietiii .... sa am mai mult de lucru....... deocamdata nu prea stie lumea de mine si nici nu e prea iubit stilul japonez sau old school la noi..... oricum e bine si asa ,si deabia astept sa futem o betie la SETH la intrunire numai bine Mesaj completat poze noi.... am incaput sa umblu cu ea ( drumuri mai scurte ) si credetima k sunt total multumit de mobra.... voi face si un filmuletz dar seocamdat am alte proiecte si nu prea am vreme numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Penal de fain , spor la treaba in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 (editat) http://anarchy-custom.blogspot.com/ noul meu blog..... intrati ,vizionati si lasati comentariiii..... Editat Martie 15, 2010 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate