lonely rider Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 de vanzare http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr%20929-din-2001-381462.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13Tdi Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Vand Honda Hornet 2002 pret 2200 Eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Vand Honda Hornet 2002 pret 2200 Eur Inmatriculata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13Tdi Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 dap inmatriculata din 05.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 cumpar telescop stanga bun sau avariat pentru Bandit 600 din 2001 sau GSXF 600! Nicu 0749872622 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Vand Honda Hornet 2002 pret 2200 Eur este cazuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 este cazuta În felul ăsta nu Âştiu câți prieteni îți faci mai curând duÂşmani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 În felul ăsta nu Âştiu câți prieteni îți faci mai curând duÂşmani nu inteleg ironia... daca e cazuta nu tre sa zica frate la oameni ? are aia aia si aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 nu inteleg ironia... daca e cazuta nu tre sa zica frate la oameni ? are aia aia si aia Era vorba de interesul tău declarat în profil acela de a-ți face prieteni. Iar în al doilea rând, indiferent de starea motocicletei nu cred că era cazul să faci tu precizarea respectivă. Chiar dacă e căzută, cu segmenții sparți sau cutia de viteză varză, nu e proprietatea ta să poți vorbi despre ea. Sincer, văd că ai intrat pe forum numai să agiți spiritele nu să faci un lucru util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Era vorba de interesul tău declarat în profil acela de a-ți face prieteni. Iar în al doilea rând, indiferent de starea motocicletei nu cred că era cazul să faci tu precizarea respectivă. Chiar dacă e căzută, cu segmenții sparți sau cutia de viteză varză, nu e proprietatea ta să poți vorbi despre ea. Sincer, văd că ai intrat pe forum numai să agiți spiritele nu să faci un lucru util. Dacă într-adevăr motocicleta este căzută, consider că ar fi fost normal ca vânzătorul să menționeze acest aspect, mai ales că în poze motocicleta pare în regulă, deci remarca lui ar fi binevenită din partea mea dacă aÂş fi un posibil cumpărător Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Era vorba de interesul tău declarat în profil acela de a-ți face prieteni. Iar în al doilea rând, indiferent de starea motocicletei nu cred că era cazul să faci tu precizarea respectivă. Chiar dacă e căzută, cu segmenții sparți sau cutia de viteză varză, nu e proprietatea ta să poți vorbi despre ea. Sincer, văd că ai intrat pe forum numai să agiți spiritele nu să faci un lucru util. mai cumetre bag seama ca esti frustrat rau . te ei de mine la orice pas si la orice comment chiar daca nu e la adresa ta. ia sa te pun eu pe ignore..sper sa aiba pe aici ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan: Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Cumpar Dnepr cu acte in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Cumpar Dnepr cu acte in regula. ia legatura cu mad max ala se pricepe la comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 mai cumetre bag seama ca esti frustrat rau . te ei de mine la orice pas si la orice comment chiar daca nu e la adresa ta. ia sa te pun eu pe ignore..sper sa aiba pe aici ceva de genu Eu am crezut tot timpul ca fudulia n-are nimic in comun cu prostia ! Draga Gajo in ceea ce te priveste nu pot spune decat JOS PALARIA ! PS. ESTI TARA DAR AFLA CA MISHA POATE SA-TI VANDA KILOMETRI PE MOTOR INZECIT FATA DE KILOMETRII TAI FACUTI IN RAZBOI ! IAR DACA AI AUZIT DE SFATUL BATRANILOR O VORBA INTELEAPTA ZICE SA NU-L IGNORI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13Tdi Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 asta ca sa nu lungim fara rost discutia. motocicleta are urme clare pe ea, iar in urma eventualului interes, liber exprimat al unui membru de pe forum sau nu, de a o vedea se pot observa cu ochiul liber zgarieturile cu pricina care nu au fost ascunse cu nimic(abtibilduri cu manute, ''baby on board'' etc).Daca eram rau intentionat, asa cum insinueaza mai sus dragii colegi de forum, incercam cu toate resursele disponibile sa acopar orice urma de zgarietura insa am ales sa dau mobra mai departe in aceeasi stare in care am cumparat-o (zgariata)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Eu am crezut tot timpul ca fudulia n-are nimic in comun cu prostia ! Draga Gajo in ceea ce te priveste nu pot spune decat JOS PALARIA ! PS. ESTI TARA DAR AFLA CA MISHA POATE SA-TI VANDA KILOMETRI PE MOTOR INZECIT FATA DE KILOMETRII TAI FACUTI IN RAZBOI ! IAR DACA AI AUZIT DE SFATUL BATRANILOR O VORBA INTELEAPTA ZICE SA NU-L IGNORI ! el imi vinde mie eu iti vand tie si tot asa poate sa continue cercul asta vicios iar razboiul e razboi nu are nici o legatura cu motociclismul , e adevarat ca mor mai multi motociclisti decat combatanti dar e o mare diferenta, si asta o sa ti o confirme prietenul tau Rkt peste vreun an. nu am nimic cu omul tot respectul pt el si kilometrii lui prin lume ,dar sincer ma cam streseaza, e putin frustrat si nu stie sa poarte o discutie in contradictoriu ,se bate in piept ca s a luptat cu nuj cine pt drepturile noastre bla bla bla cu i a cerut ajutorul si la refuzat ? sunt multi carcotasi pe aici care citesc si nu zic nimic, sincer nu vreau sa ma cert cu nimeni. fiecare merge pe o roata pe o spita pe cardan pe ce vrea el . discutia despre misha pt mine este incheiata. bulevard uscat va doresc si asta pana in ora 22.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 DE vanzare! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Vand geaca TEKNIC MERCURY ,culoarea albastra, perforata, marimea 50 us. pret: 650ron . geaca este nou-nouta adusa din canada, nepurtata, are etichetele prinse de ea, in folie. eu am 180 si 85kg si imi este putin mare. id: alecsutzyu,telefon:0724219532. ofer seriozitate si cer seriozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZ6S Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Vand costum textil ProBiker negru cu protectii poliuretan, combinezon ploaie Louis negru/galben nefolosit, ambele marimea M , cizme Probiker 42, casca Suomy integrala 59-60 folosita. 0744353122, nicupanaitescu at gmail dot com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZ6S Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Cut sa inchiriez motocicleta (cruiser sau tourer), 2 saptamani in iulie - august pentru tura pe Coasta Dalmatiei. 0744353122, nicupanaitescu at gmail dot com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Se vinde: /index.php?/topic/665417-suzuki-gsf-600-bandit/page__view__findpost__p__2904207 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tricouri_moto Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 geci si costume de vanzare pentru 1.82 si 90-100kg: /index.php?/topic/665515-costum-piele-spike-costum-vara-perforat-neowell-geaca-arleness-geaca-probiker/&do=findComment&comment=2905768 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaTTraP Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 METAL FLAKES (particule foarte fine ce se introduc in lacul incolor) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.146325538776407.38254.100001968866343 DECALS, VINYLS (ABTIBILDURI DIN AUTOCOLANT ORACAL LA COMANDA) SLEFUIRE ALUMINIU AEROGRAFIERE PENTRU MAI MULTE DETALII, VEZI: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.146325538776407.38254.100001968866343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) asta vinde caini pe forum moto lol ) si daca am pus anunt cu caini nu vad care este problema.dar mai nu mai spun nimic ca nu are rost Editat August 15, 2011 de gabriel03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 si daca am pus anunt cu caini nu vad care este problema.dar mai nu mai spun nimic ca nu are rost cainii se vand la piata sau la targ nu pe forum moto. dc nu ai dat anunt si pe bikeshop daca tot te ai apucat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate