metaxa Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salutare, am acest tip de oglinzi pe motoreta si vreau sa stiu daca a incercat sa schimbe cineva pana acum sticla din ele si sa puna sticla heliomata, practic sa pastreze corpul oglinzii...ca nu arata deloc rau PS : oglinzile mele nu au partea convexa integrata thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salutare, am acest tip de oglinzi pe motoreta si vreau sa stiu daca a incercat sa schimbe cineva pana acum sticla din ele si sa puna sticla heliomata, practic sa pastreze corpul oglinzii...ca nu arata deloc rau PS : oglinzile mele nu au partea convexa integrata thx pai simplu, cand iti baga ala din spate faza lunga inchizi ochii si nu te mai deranjaza sau, semnal scurt dreapta si il lasi sa te depaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salutare, am acest tip de oglinzi pe motoreta si vreau sa stiu daca a incercat sa schimbe cineva pana acum sticla din ele si sa puna sticla heliomata, practic sa pastreze corpul oglinzii...ca nu arata deloc rau PS : oglinzile mele nu au partea convexa integrata thx intreaba la un magazin pt ochelari de vedere... sau cumpara 2 oglinzi de la dezmembrari si du-le la geamgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 La magazinul de ochelari nu vei gasi sticla pentru o astfel de oglinda din simplul motiv ca sticla pentru ochelari are o anumita forma ( rotunda) iar tie nu ti s-ar potrivi la forma oglinzii si chiar daca ti s-ar potrivi nu ar ava ce sablon sa iti faca pentru taierea sticlei dupa forma oglinzii ( stiu ce spun ca am lucrat in domeniu). Sincer nu stiu cui te-ai putea adresa pentru facut..poate la un service auto?? Daca nu, cauta unele gata facute pe ebay etc si gata, ca asa s-ar putea sa coste mai mult "deranjul" cu produsul decat ele gata facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ce oglinzi urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salutare, am acest tip de oglinzi pe motoreta si vreau sa stiu daca a incercat sa schimbe cineva pana acum sticla din ele si sa puna sticla heliomata, practic sa pastreze corpul oglinzii...ca nu arata deloc rau PS : oglinzile mele nu au partea convexa integrata thx Un geam de oglida heliomat pt o masina costa 7-800 de lei si nu merge ajustat dimensional.La ce iti trebuie heliomat, ca doar nu mergi asa mult noaptea cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Un geam de oglida heliomat pt o masina costa 7-800 de lei si nu merge ajustat dimensional.La ce iti trebuie heliomat, ca doar nu mergi asa mult noaptea cu motorul? sa fim seriosi ... nu e nevoie de o sticla noua de la Audi A8, poti gasi la dezmembrari de golf 3 sau in targ... iar daca nu esti geamgiu nu mai dezamagi omu' Mesaj completat La magazinul de ochelari nu vei gasi sticla pentru o astfel de oglinda din simplul motiv ca sticla pentru ochelari are o anumita forma ( rotunda) iar tie nu ti s-ar potrivi la forma oglinzii si chiar daca ti s-ar potrivi nu ar ava ce sablon sa iti faca pentru taierea sticlei dupa forma oglinzii ( stiu ce spun ca am lucrat in domeniu). Sincer nu stiu cui te-ai putea adresa pentru facut..poate la un service auto?? Daca nu, cauta unele gata facute pe ebay etc si gata, ca asa s-ar putea sa coste mai mult "deranjul" cu produsul decat ele gata facute. Nu dar poti afla unde este tehncianul/atelierul care aplica stratul heliomat si antireflex ... daca te duce capu' sa faci asemenea banuieli "savante"... Mesaj completat Salutare, am acest tip de oglinzi pe motoreta si vreau sa stiu daca a incercat sa schimbe cineva pana acum sticla din ele si sa puna sticla heliomata, practic sa pastreze corpul oglinzii...ca nu arata deloc rau PS : oglinzile mele nu au partea convexa integrata thx dar nici nu sunt plane ca oglinda din baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate