marmota Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sal! Mi-am luat o Honda Vigor din 2000. Inca nu am carnet:(( Meseriashii nostrii de politisti m-au programat abia pe 7 iunie la exam... Sa le fie in ciorba. Ma intereseaza sa aflu daca mai sunt posesori de Honda Vigor pe la noi sa am si io o vorba cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Nu-s posesor de Honda Vigor da iti urez mult noroc si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 Vad ca nu prea sunt nici posesori nici cunoscatori de Vigor... Mersic pentru urare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Baga mah si tu specificatiile! Zi la oameni sa stie ca e acelasi motor de pe Dominator. 650 cmc, intr-un cilindru! Si niste poze, sa aiba ce admira! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 ah, asta e dominatorul stradal nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Baga mah si tu specificatiile! Zi la oameni sa stie ca e acelasi motor de pe Dominator. 650 cmc, intr-un cilindru! Si niste poze, sa aiba ce admira! E Honda SLR650 Vigor.Si n'are prea multe in comun cu Dominatorul,asa ca de admirat tot Dominatorul poate fi admirat . S'o stapinesti sanatos!Daca e aia de am vazut'o la Emil arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 Baga mah si tu specificatiile! Zi la oameni sa stie ca e acelasi motor de pe Dominator. 650 cmc, intr-un cilindru! Si niste poze, sa aiba ce admira! Pai bine ma daca esti interesat poti afla astea in fix 3 minute:P Si poze am pus ce ai orbu gainilor? O sa mai pun dar tre sa-mi iau carnetul ala ca o sa o plimb prin toata tzara, mama ei de motorisca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate