Andi Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 http://www.motorcycledaily.com/20february0...4_cbr1100rr.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Dar cand apare un inlocuitor pt. VFR, unul cu motor V4 de 1000cc? ca-l asteeeeeeeeeeeept ...de mi s-a urat, snif, snif :-(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 de ce neaparat v4 ? inteleg ca nu vrei in linie. dar v2 ce are ? (in afara de faptu ca-i scump ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 E prea "brutalo", eu pun pretz mai mult pe un motor "cultivat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 La plus rapide du monde, la Honda V&M Racing CBR 1200 XX, crĂŠĂŠ Ă la demande de Honda Angleterre. Type 4 cyl. en ligne 4T, refoidi par eau, distribution 2 ACT, 16 soupapes, cylindrĂŠe de 1198 cm3, puissance de 179 ch Ă 11500 tr/mn, couple maxi de 96 ft/lb Ă 8000 tr/mn, boite 6 rapports, pour 211 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 sau poate fi asta (mult mai realist ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 cata lipsa de imaginatie....de la honda normal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Martie 9, 2004 Share Postat Martie 9, 2004 mda, asa e ... cred totusi ca o sa ramana in faza de prototip. pai ce, in afara de far nu prea vad nik modificat ... o sa se bazeze poa' pe acelasi design cu un motor putin modificat, ca pan' la urma nici hayabusa 2004 nu e skimbata fata de anterioarele ... mai e de asteptat ... da' au trecut totusi 6 ani ... tare ciudat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 iata XX-ul si cu o alta varianta de far / prize aer acesta a fost anuntat, acum vreo 2 luni, ca fiind modelul 2005 daca ar arata asa, eu vad cateva modificari semnificative: - farul mai jos decat gurile de aer - aripa fata ceva mai scurta (nu stiu cum ar rezista la viteze foarte mari) - carena spate (codita) incepe mult mai tarziu (in dreptul scaritelor spate) - nu prea mai vad cricul central - tobele sunt ceva mai sport - se distinge o aripa spate... - cateva modificari la cadru (zona de sub sa) dar s-au vehiculat atatea forme incat mi se pare ca o sa iasa cu totul si cu totul altceva decat si-au propus initial @coxanelu daca ceva merge/arata bine, nu vad de ce trebuie modificat ... ... numai de amorul artei? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate