Dan Cata Postat Decembrie 24, 2009 Autor Share Postat Decembrie 24, 2009 http://aircooledtech.com/tools-on-the-cheap/balancing_beads/ o chestie la care nu m-am gandit... daca bagi bile in roata, nu mai poti sa folosesti spray-ul ala ca sa rezolvi o pana; musai snur! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salutare, am sa reinvii eu discutia asta, dupa 5 ani. Ma intereseaza daca stie cineva de unde se cumpara din Romania dyna beads. Nu ma trimiteti la google, acolo apar niste firme care au ultimele accesari in 2011. De ce vreau originalul si nu bilute de metal cum si-a pus un prieten (si e f multumit)? Simplu, pt ca am senzori de presiune in roti. Si desi teoretic, bilutele alea nu vor atinge niciodata senzorul care este in spatele valvei, pe janta, io-s paranoic... So, any ideas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Salutare, am sa reinvii eu discutia asta, dupa 5 ani. Ma intereseaza daca stie cineva de unde se cumpara din Romania dyna beads. Nu ma trimiteti la google, acolo apar niste firme care au ultimele accesari in 2011. De ce vreau originalul si nu bilute de metal cum si-a pus un prieten (si e f multumit)? Simplu, pt ca am senzori de presiune in roti. Si desi teoretic, bilutele alea nu vor atinge niciodata senzorul care este in spatele valvei, pe janta, io-s paranoic... So, any ideas? Dexxter, man, ce sens are sa folosesti tampeniile astea? pe jantele de 1200gs se lipesc foarte bine plumbi , trebuie plumbi de calitate si degresata zona. in plus daca tin eu bine minte, gaura prin care iese aerul din rdc e mai mica decat interiorul unei valve normale , s-ar putea sa nici nu-ti intre alea pe acolo. in plus pierzi posibilitatea de a repara o pana cu spray iar despre echilibrare... la masini ce-i sub 5g pe roata nu prea se simte iar la motociclete chiar 10-15.g cat dai pe bilutele astea iti cumperi adaptoare si conuri si-ti echilibrezi singur jantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 eu de o vreme incoace daca ma apuca, e cald afara si am timp chef... dupa ce schimb o guma o echilibrez babeste, static. si iese bine... acum sunt cu guma de spate neechilibrata, bine la regimul meu de viteza nu cred ca trebuie oricum sa ma agit prea tare. de recomandat echilibrare dinamica pe masinarie, daca operatorul stie ce face e sfanta iese perfect... si tot la fel merge si static daca cel care face treaba stie meserie. e o firma aici de care am auzit ca foloseste sistemul cu bilute... abia acum am aflat despre ce este vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate