stefystef Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Salut. Imi puteti spune daca ati auzit sau daca exista set motor RxR Racing. ?! sau este vreo firma chinezeasca...? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) Care firma anume: R&R,RR-RACING sau R-R-RACING PRODUCTS? RxR Produce doar echipament de protectie pentru moto! RR Racing Produce componente de motor dar pentru cros.. R_R_Racing Produce componente racing dar pentru exterior nu pentru motor.... RXR Racing Produce doar echipament de protectie pentru moto! Editat Decembrie 14, 2009 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefystef Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 chiar nu stiu mai multe detalii. asa mi-a zis vanzatorul ca ia pus kit de 75 RxR Racing. Macar spune-mi la general despre firma sau ma rog... ... o idee , dk este bun sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Pai raspunde-mi la intrebare :care din ele? RxR nu face componente de motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefystef Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 Pai nu stiu. Doar atat mi-a spus vanzatorul : RxR Racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Pai nu stiu. Doar atat mi-a spus vanzatorul : RxR Racing Daca functioneaza inseamna ca este bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Daca functioneaza inseamna ca este bun ! Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefystef Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Normal ca functioneaza cand il cumpar, dar dupa 1000km , o mai merge )?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Banuiesc ca la origine a fost de 50 cmc!!! Poate fi de firma firmelor ca tot nu va tine cat originalul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 astea racing ofera performanta dar pe termen lung nu rezista. cilindrul e subtiat,majorat la 80cc, crapa usor. stiu asta ca am patit-o,nu vb din auzite...poate daca mergi frumos cu el si-i pui ulei bun rezista in timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Racing asociat unui producator de renume inseamna ceva....(ex. KTM Factory Racing) Racing adaugat la un scuter este un fel de Dacia 1300 cu trapa.... PS. grosimea peretelui de cilndru este o problema aproape nula .... ia gandestete la ce solicitari este supusa biela. Editat Decembrie 15, 2009 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Racing asociat unui producator de renume inseamna ceva.... Racing adaugat la un scuter este un fel de Dacia 1300 cu MP3 - Player.... PS. grosimea peretelui de cilndru este o problema aproape nula .... ia gandestete la ce solicitari este supusa biela. la mine cilindrul a inceput sa se manance,la altii biela a cedat...in general daca pui motor racing trebuie si ambielaj,carb,evac,aprindere,altminteri elementul slab cedeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate