mz2 Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 SAL FRATILOR DACA SA-R FACE O INTRUNIRE LA BRAILA IN VARA ASTA AR VENII CINEVA??? EU ZIC CA AR FII MISTO LOC AVEM,IN PADURE IN CAMPING CU DEFILAREA DE ONOARE PRIN CENTRUL ORASULUI, MUZICA BUNA,SI ALTELE DAR MA-I ALES MULTE BRUUUUUUUUM BRUUUUUUUUUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 io as veni. de mult vreau sa vad braila, am auzit foarte multe despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 despre el, braila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 despre el, orasul braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 SAL FRATILORDACA SA-R FACE O INTRUNIRE LA BRAILA IN VARA ASTA AR VENII CINEVA??? EU ZIC CA AR FII MISTO LOC AVEM,IN PADURE IN CAMPING CU DEFILAREA DE ONOARE PRIN CENTRUL ORASULUI, MUZICA BUNA,SI ALTELE DAR MA-I ALES MULTE BRUUUUUUUUM BRUUUUUUUUUM Salut cred ca si eu m-as baga. Mi-am luat de curand motor si mi-am propus sa vizitez cat mai mult din tara si din afara daca se poate. Cu stima, Bronto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Tinand seama ca am bunicii in Braila ... de ce nu? Bani sa am si vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Daca va hotarati, anuntati din timp ... sa stim si noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Daca va hotarati, anuntati din timp ... sa stim si noi ... Ursule sa ne traiesti!!! Nu trebuie sa fie neaparat o intalnire oficiala.... putem sa ne adunam cine poate si mergem la Lacul Sarat facem o baie buna ..... un gratareanu ... si vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Ce poate fi mai frumos ...? ... atunci vin chiar si sa nu stiu cand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Februarie 23, 2004 Autor Share Postat Februarie 23, 2004 NOI INCERCAM SA FACEM SI NOI UN CLUB DAR CAM GREU CU BANII DUPA CE REUSIM SA+L FACEM SIGUR SE VA FACE SI O INTRUNIRE DAR DACA NU!! DA-TI SI VOI UN EMAIL LA ADRESA DE MA-I JOS SI NE INTALNIM IN LACU SARAT SAU LA STEJARUL (CASUTE, PADURE ,IARBA VERDE )O SA RAMANETI UIMITI CATI O SA VINA CU MOTOARELE DE LA MOBRA,HOINAR,JAWA,IJ NEPRE ,MINSK,SI MULTE MZ-URI CA CEI CU SCULELE NU PRE NE BAGA IN SEAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Ma bag si eu! Cam in ce data o sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Februarie 27, 2004 Autor Share Postat Februarie 27, 2004 NU SE STIE INCA DAR DACA TE INTERESEAZA LA/SA UN NR DE TEL SI TE SUN EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate