ThePrincipal Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 are cineva sa ceva ca eu nu ma prea descurc cu motorul asta , merge bine dar e un pic greu. zaha Mesaj completat daca are cineva de dat un ktm de 250 fara acte il primesc cu drag si dau si bani in plus Mesaj completat are si roti de mottard pe 16 si telescoape tari specifice primesc si oferte pt ca nu stiu cat valoreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Cat de jmecher sunt taiate carenele alea Mah, daca merge bine e un motor excelent mu ce vrei sa faci cu el? Il schimbi, il vinzi? Ai acte sau e adus pe naspa? Un Dominator intreg, cu acte se de cu 1000-1500. Totul depinde de starea tehnica. Apropo, din pozele alea eu vad o janta spate de 17 si una fatza de 21, cu gume de cross. Editat Decembrie 16, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 are toate actele la zi pt inmatriculare , asta e bine de stiut si setari de forta cu filtru k&n sport si multe alte setari care se vad de altfel. Mesaj completat merge perfect dar dupa cum am spus e prea greu pt dealurile din zona mea vreau sa il dau si sa imi cumpaqr un enduro usor Mesaj completat ok m-am hotarat 1200 nenegociabil cu rotile de mottard incluse si telescoape specifice specific ca investitiile in acest motor se cifreaza la aproximatic 700 de euro chit de lant nou, telescoape de cross verificate si calibrate,fata superba 169 de euro, ghidon raikon 60 de euro protectii de mana si de telescoape si protectii goretex 100 de euro si multe altele daca cineva vrea asta e numarul meu de tel. 0740190847 zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) setari de forta cu filtru k&n sport si multe alte setari care se vad de altfel.... merge perfect dar e prea greu pt dealurile din zona mea vreau sa il dau si sa imi cumpaqr un enduro usor ok m-am hotarat 1200 nenegociabil cu rotile de mottard incluse si telescoape specifice specific ca investitiile in acest motor se cifreaza la aproximatic 700 de euro chit de lant nou, telescoape de cross verificate si calibrate,fata superba 169 de euro, ghidon raikon 60 de euro protectii de mana si de telescoape protectii goretex 100 de euro Pune-i si un parbriz din windstopper. Motorul asta a vazut enduro cum am vazut eu Gibraltarul. Cocalarii cu Ktm-uri furate se strang in alta parte, btw. Editat Decembrie 17, 2009 de t3r3nt3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 Pune-i si un parbriz din windstopper. Motorul asta a vazut enduro cum am vazut eu Gibraltarul. Cocalarii cu Ktm-uri furate se strang in alta parte, btw. esti deplasat tinere domn, eu sunt choperist si merg pe motor de 18 ani asa ca masoarati cuvintele si daca nu ai un sfat pt . mine, taci din tastatura , eu vorbeam cu oamenii care vor sa ma ajute cu un sfat si tu nu esti ala . zaha Mesaj completat esti deplasat tinere domn, eu sunt choperist si merg pe motor de 18 ani asa ca masoarati cuvintele si daca nu ai un sfat pt . mine, taci din tastatura , eu vorbeam cu oamenii care vor sa ma ajute cu un sfat si tu nu esti ala .zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) esti deplasat tinere domn, eu sunt choperist si merg pe motor de 18 ani asa ca masoarati cuvintele si daca nu ai un sfat pt . mine, taci din tastatura , eu vorbeam cu oamenii care vor sa ma ajute cu un sfat si tu nu esti ala .zaha Mesaj completat Nu sunt deloc deplasat, domnul meu (sensibil mai in varsta). Ma abtin sa va dau sfaturi fiindca v-as putea deprima facand o comparatie investitie - utilitate. Comparatie pe care eu o pot argumenta, dar care nu se face in societatea civilizata in care traim, aceea in care suntem singurii stapani ai banilor nostrii si singurii decidenti ai felului in care ii fute.m. Ma opresc aici. Editat Decembrie 17, 2009 de t3r3nt3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 18, 2009 Autor Share Postat Decembrie 18, 2009 Nu sunt deloc deplasat, domnul meu (sensibil mai in varsta). Ma abtin sa va dau sfaturi fiindca v-as putea deprima facand o comparatie investitie - utilitate. Comparatie pe care eu o pot argumenta, dar care nu se face in societatea civilizata in care traim, aceea in care suntem singurii stapani ai banilor nostrii si singurii decidenti ai felului in care ii fute.m. Ma opresc aici. buna decizie Mesaj completat buna decizie specific ca imi place retorica ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Nu vreau sa fiu rau, dar cred ca ai avea mai mult succes la sectiunea vanzari, eventual cu niste poze ale setului de roti de supermoto in plus. Sau, de ce nu, cu un anunt pe bikeshop postat 'ca la carte' (toate informatiile corecte si complete). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 20, 2009 Autor Share Postat Decembrie 20, 2009 Nu vreau sa fiu rau, dar cred ca ai avea mai mult succes la sectiunea vanzari, eventual cu niste poze ale setului de roti de supermoto in plus. Sau, de ce nu, cu un anunt pe bikeshop postat 'ca la carte' (toate informatiile corecte si complete). stiu dar nu stiam cat valoreaza pe piata , in general customizerz tot si nu stiu apoi cat valoreaza , multumesc pt sfaturi dar nu cred ca il dau pe 1000 de euro pt ca doar cauciucurile si jantele valoreaza atata iar valoarea investitiilor totale sare de suma pe care o primesc asa ca o sa i fac un loc in garaj .langa motorul de baza. oricum constructia ei a meritat efortul / zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 (editat) 1. rotile pentru supermoto sunt pe 17" 2. cum sunt protectiile goretex ? eu personal nu am vazut si sunt curios. 3. cine o sa il cumpere nu stiu cum o sa rezolve RAR-ul pentru motidifcari .... fie ca vb de enduro, fie SM. 4. pata aia de ulei de sub motor banuiesc ca nu este de la motor... 5. nu gasesti 2 plastice la fel pe motor, incpand cu aripa spate si terminand cu aripa SM prinsa cu platband; semn evident de tranta... unde mai pui ca sunt si vopsite si deja pleaca vopseaua de pe ele.... original era alb... 6. cilindrul/chiuloasa fata de restul motorului sunt impecabile ....ceea ce duce cu gandul ca s-a umblat pe acolo. 7. "setari de forta" si amortizoare "specifice" si "calibrate" .... no comment Bafta la vanzare PS. La experienta pe care zici ca o ai cu motocicletele ai fi putut macar sa-l incadrezi la Enduro....si sa nu dai detalii care te depasesc.... Editat Decembrie 20, 2009 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 rotile de supermoto/supermotard cum sunt? se dau separat? in cati bani? cum a fost adaptata frana fata pentru discul mai mare de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate