Sari la conținut

t3r3nt3

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

t3r3nt3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am ramas logat pe id-ul unui amic (nu imi place ideea conectarii posturilor). @ duracell: Foarte scumpa distractia. Sincer. Foarte. Gandeste-te numai la km cu masina. Minim 2000. Urban. Noroc ca am diesel mic si sta super ok la consum (6 - 6.5 %) Adica, daca ti se pune asa voodoo si vrei musai sa o faci, pentru ea (ca un semn de respect si afectiune - o dau in sentimentalisme) si pentru tine (orgoliul ca ai ceva altfel, pe stilul tau si ca ai putut sa duci la capat proiectul) treci peste costuri. Altfel... Lucrul cu adevarat important? Voi avea motor aproape nou, de la un capat la altul. Adica, na, cadrul, carterele, etc au o varsta. Asta nu pot trece peste. Nu inseamna ca sunt uzate si nu mai duc. Au fost reconditionate din temelii si nu vad de ce nu ar mai tine. Partea proasta? Nu tine pasul cu performantele celor de astazi din aceeasi categorie. Este simpla, fiabila, imi place la nebunie designul, etc (pentru asta am luat-o), dar nu are performantele motocicletelor de 600/660 de astazi. Suspensiile si franele sa zicem ca le-am modificat eu cat de cat, dar puterea si cuplul motorului... nu ai de unde. Daca e sa fii super rational, poti gandi si altfel: Cu banii ce ii luam pe ea (probabil doar dezmembrata - undeva la 500 euro), cu banii ce i-am bagat (o sa iti spun pe privat daca vrei), mai puneam 1000 si luam ultimul Tenere SH. Totul e discutabil... Cu experienta dobandita, ma tot gandesc daca sa ma apuc de un al doilea sau nu, la care sa modific masiv. Am discutat in timpul resturarii acesteia cu fel de fel de oameni si mi-au venit multe idei: - este un tip in TM ce poate face rezervoare de fibra cat de mari vrei. Ma gandesc la un rezervor principal de peste 30 de L si la unul auxiliar lateral de minim 8. - am tot felul de idei cand vine vorba de rack-urile de bagaje + trusa de scule - ma tot gandesc la o carena mai rally, cu un singur proiector... Astea daca ma apuc de a doua. A mea va fi, in mare, doar restaurata. Mi-am mai luat si xenoanele zilele acestea si cam atat pana la anul. Urmeaza toba si parbrizul. Prima o iau sigur din Serbia (am vorbit deja cu cei de la Evacuari Moto Romania) si parbrizul sa vad daca ma risc sa mi-l fac eu sau merg la un batran la Beograd. Probabil prin februarie o sa termin (muncesc 2-3 ore pe zi, atunci cand pot ajunge dupa-amiaza la garaj; iar vremea de afara nu ma imbie, chiar daca am garaj sub bloc, incalzit).
  2. Mmm! Cooookies! . Cineva a fost cuminte de Mos Nicolae Vopsite si puse la uscat o ora. Scoase, verificate, corectate. Puse inca o ora. Maine le duc la mecanic pentru facut scaune la supape.
  3. Fraateh, tu esti retardatul asta manelist? Ngâh, ngâh, tine-l tata sa ii fac o poza sa o arat la tovarasi mei ! Daca nu esti tu atunci iti meriti renumele, avand in vedere ce pretenari ai. Ai grija sa nu te trezesti urmarit daca maresti distanta fata de dusman. Aaa, stai ma ca voi sunteti aia de la Tulcea unde nu mai are lumea cum sa puna cozi la corcoduse, gauri la mentosane si zimti la biscuiti de cat de bikeri sunteti voi...
  4. Indiferent de cat de banal a fost linkul oferit, omul a facut un gest de bunavointa si a pierdut 5 minute sa il caute si sa ti-l puna acolo. Din categoria banalitatilor, sper sa te ajute poza de mai jos: In Bucuresti sunt fratii Ionescu si inca un tip pe aici pe forum care traiesc din sudura cu argon (cred ca @rados, dar nu bag mana in foc). Despre fratii Ionescu gasesti mai multe detalii (poze cu lucrarile lor) in topicul de Bmw F650Gs (daca ai nervii sa cauti undeva in primele 50 de pagini). La fel, inclin sa cred ca vei mai gasi sudori ce folosesc argon (eu asa sa zic, ca am mai vazut topicuri) cu un search dupa termenul "sudura". Nu stiu daca atunci cand vine in tara, user-ul Kadaver locuieste in Bucuresti. Intr-o perioada si el facea crash-bar-uri si suporti de bagaje foarte ok. Mesaj completat Uite-l aici pe Cristian Ionescu: /index.php?...t&p=2235666
  5. Nu sunt deloc deplasat, domnul meu (sensibil mai in varsta). Ma abtin sa va dau sfaturi fiindca v-as putea deprima facand o comparatie investitie - utilitate. Comparatie pe care eu o pot argumenta, dar care nu se face in societatea civilizata in care traim, aceea in care suntem singurii stapani ai banilor nostrii si singurii decidenti ai felului in care ii fute.m. Ma opresc aici.
  6. Pune-i si un parbriz din windstopper. Motorul asta a vazut enduro cum am vazut eu Gibraltarul. Cocalarii cu Ktm-uri furate se strang in alta parte, btw.
  7. Poate sunt intr-o pasa cam prea alternativa... Sau poate nu? Parca astazi la pranz bagam numai piese vechi Amorphis ?!?) De atunci si pana acum insa, ascult obsesiv o mana de piese din care as vrea sa impart cu voi doua O melodie care mi-a adus aminte de Noir Desir. Am cautat ceva pana am gasit varianta aceasta, cu versurile incluse in caseta laterala, cu informatii (dublu click pe imagine pentru vizionare pe YouTube). Enjoy ! Vi-i aduceti careva aminte la Top T Buzau, cu caciulile alea dubioase? Da, se intampla acum 12 ani... Plm, am imbatranit.
  8. Multumesc pentru lectiile de istorie @Kassu si @cicloburu ! Tineretea mea s-a desfasurat in alte epoci. In epoca mea, ascultam Implant pentru Refuz (remember anyone?). Nu despre ei vom vorbi azi, ci despre un proiect al lor. Astazi, va recomand Blazzaj Jucandu-ma cu denumirea melodiei mai sus mentionate, am ajuns la o alta piesa tare draga mie: Ascultati-o la volan, pe sosele pustii, imprastiate printre paduri tomnatice. Preferabil pe inserate, in noiembrie. Unul din momentele in care am regretat maxim ca ma lasasem de o placere scumpa si nociva - tigarile. Enjoy, my friends!
  9. Ce piese iti trebuie? Ca sa stim ce sa iti raspundem.
  10. Vinde-l. Nu a gresit cu nimic ca sa te intalneasca pe tine. Varianta 2 (putin probabila) : Ai putea sa citesti tot topicul asta, sa iti descarci manualul, sa il citesti si sa inveti sa iti folosesti motocicleta.
  11. Cumva magazinul de la giratoriul din Calea Sagului? Sunt ok respectivii?
  12. Ori pe aici pe undeva ori pe Sbz se epuiza total subiectul acum vreo 2 ani de zile.
  13. t3r3nt3

    DONATII

    Deoarece edit-ul este o institutie sfanta pe care daca o folosim ramane gravida, revin de pe contul cuiva care mi-a permis aceasta : Sa inteleg ca sunt un plictisit de viata caruia ii e lene sa scrie pe forum, care vorbeste plin de scarba, un monosilabic in replicile adresate interlocutorilor sai, un facator de bine/donator/filantrop intre ghilimele cu o conditie morala mizerabila, un obosit, onanist spiritual in cautare de milogi si un individ lipsit de verticalitate? Stii cum e! Orasul asta nu e asa capat de lume. Nu stii niciodata cum se invart apele si cand o sa ai nevoie de oamenii pe care ii batjocoresti pe aici. Speram sa fi inteles ceva din faptul ca te-am evitat total o ora cat am fost vecini de masa la Dognecea. Ma intrebam de ce a trecut toata lumea pe langa tine si mica ta gasca atunci cand ati ramas fara benzina pe drumul de intoarcere sau de ce a aflat lumea de accidentul sotilor Bontos la o saptamana dupa ce scrisesera pe topicul tau. In data de 15 martie 2009 scriam asta: Dau gratis ON TOPIC : Sunt un milog care pleaca la o tura off-road de 1800 de km, pentru care am achizitionat deja crampoanele. Deoarece : - Nu am ce sa fac cu o guma stradala noua - Nu mai am bani nici sa trec strada daramite sa cheltui 50 de euro pentru una noua si - Nu gasesc sh pe acolo pe unde caut eu vin cu urmatoarea cerseala: Imi trebuie o guma fata pe 21 care sa ma duca doar de la Timisoara la Satu Mare si apoi inapoi de la Mangalia la Timisoara. Accept donatie, ofer bani, contravaloare in bere sau in alte produse.
  14. incredibila tura ... felicitari nu mai am cuvinte, am ramas cu gura cascata ... bravo
×
×
  • Creează nouă...