bfour Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 suntem deschisi la orice propunere! Aveti ceve in plan? Mesaj completat nu aveti nici o propunere sau va rusinati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 In aceasta seara vizionam filmul GOTTI, super tare ,cu mafioti,super misto, la 21.30. Va astept! Si apropo :am o geaca de motor de vinzare! Este expusa in bar! Super misto si la bani buni! Mesaj completat haideti cu totii sa dansam si sa ne imbatam la mine! aduceti femei noi! sa ne cunoastem mai bine! varsta maxima la femei 20 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 multumesc mult pentru initiativa,foarte frumos,dar ne ocupam deja de problema.Oricum cand treci pe la mine dau o bere Mesaj completat mie nu-mi renovati nici o parte din perete ptr.ca nu a-ti inteles inca ceva:barul este al vostru iar eu sunt gazda! va renovati singuri un perete! Site-ul nu functioneaza din pacate. Poate nu sunt la curent personal cu noutatile, dar la Ramnic nu a ajuns vestea ca s-a deschis un bar pentru motociclisti, asa ca rusinica ! Sper sa ajung cat mai repede impreuna cu gasca din Ramnic sa sarbatorim localul. Trebuie sa va revansati By the way..Bine ACTIONAT!!! Sa vedem cat mai multe actiuni de acum. Poate ceva chiar in legatura cu clubul si apoi, de ce nu chiar intruniri buzoiene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Invit oficial toti ramniceni la mine la bar si promit sa dau o bere fara alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 bfour .. in week-end ii posibil sa dau o tura pe la sorin .. daca e .. ma primesti si pe mine la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 bfour .. in week-end ii posibil sa dau o tura pe la sorin .. daca e .. ma primesti si pe mine la tine hai sa facem pariuri..ce ziceti..il primeste?..da' pe mine ma primeste?..da' daca apare Mos Craciun cu 9 stripteuse la usa..ii primeste? si (in soapta): e un om foarte deschis..si baru e foarte la fel..uite Cosmin!..ce crede lumea..ca iese cine vrea si intra cine poate..e invers de fapt..nu? Mesaj completat am innebunit..vreau acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Va primesc pe toti cu cea mai mare placere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010  Avem supa picanta la HALBA dupa care merge berea la metru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 caut barmanita BUNA ptr angajare. ofer bonus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Diseara vin cu placute sau cola cu rom ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Diseara vin cu placute sau cola cu rom ? au ajuns placutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 au ajuns placutele? Da,au ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Da,au ajuns. Mesaj completat te sun mai incolo..multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 avem pepsi cu rom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_tgs Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Deseara ai organizat ceva in legatura cu ziua de azi? Eu mi-am cumparat deja cateva seturi de pahare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 OO da ;D !! La multi ani noua! , barbatilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 cine poate si duce la bautura poate veni! cine bea suc si ceai cald poate veni maine! astaseara se bea bautura primim doar campioni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 salut baieti, imi cer scuze ca postez aici, da' am vz ca topicu' asta e cam cel mai vizitat. sunt din bz si recent mi-am achizitionat un ducati monster din 2006. as avea nevoie urgenta de cateva informatii cu privire la inmatriculare. (de preferabil de la o persoana care si-a inmatriculat recent motocicleta, sau stie "cu ce se mananca"). PM cu un nr de tel merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 salut baieti, imi cer scuze ca postez aici, da' am vz ca topicu' asta e cam cel mai vizitat. sunt din bz si recent mi-am achizitionat un ducati monster din 2006. as avea nevoie urgenta de cateva informatii cu privire la inmatriculare. (de preferabil de la o persoana care si-a inmatriculat recent motocicleta, sau stie "cu ce se mananca"). PM cu un nr de tel merci anticipat Vezi ca este un topic aici pe Buzau cu toate hartiutele necesare, poate pui numarul pana sambata si vi cu noi!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Vineri si sambata se organizeaza probe libere ptr concursul de baut bere din 15 aprilie. Va astept pe la mine! Cateva halbe le dau eu, voi trebuie sa le umpleti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010  si un pogo Mesaj completat  si un pogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Â si un pogoMesaj completat yoi doamnie!!!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Cine merge maine la SMAEB? Plecam cu masinile ptr ca vremea nu ne lasa cu motorul! Ne intalnim la 09.00 in fata barului, bem cafeaua si plecam! Seara putem organiza si un gratar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate