Ilarie Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Intrucat chef de motocicleta am, aparat foto am, benzina iesti, o sa pun aici poze de pe unde o sa ajung cu Vulcanul. Locuri de bantuit in tara asta sunt destule. Gaz sa fie si sa ma lase sa trec astia cu aviara lor. (e un pic cam mare) Astea sunt de ieri din Cosmesti de Galati. Jos in vale e Siretul. Sunt locuri pe langa care am trecut de sute ori fara sa ma opresc. Acum stau si ma intreb cate astfel de momente am pierdut in cei 30 de ani de facut umbra pe pamant. Editat Mai 24, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 domnu' ilarie, tocmai ati facut primul pas catre touring-enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 domnu' ilarie, tocmai ati facut primul pas catre touring-enduro cruiser-touring-enduro .. vai si amar de amortizoarele Vulcanului ... dar ata ete. Ce mai plange el dupa soselele belgiene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Cand mai ajung la rude in Galati iti mai arat niste locuri bune de poznat si ai trecut sigur de n ori pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 Cand mai ajung la rude in Galati iti mai arat niste locuri bune de poznat si ai trecut sigur de n ori pe-acolo Chiar ieri am fost la Galati ... aveam un loc pe care vroiam sa-l prin in pozna..in comuna Piscu ... da mi-a intrat o musca in ochi ... si am lasat-o balta cu pozatu. Apucasem sa pozez vulcanul sus pe faleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 la sf lui iulie planuim un tur al tarii, te pasioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 De cate ori port Olympusul cu mine ... nu-mi apare nimic de fotografiat. Cand nu-l am la drum, intotdeauna se gaseste ceva de tras in poza. Imi cer scuze de calitatea pozelor...sunt facute cu telefonul. Desi are camera de 1,3 megapixeli nu are cine stie ce filtre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 la sf lui iulie planuim un tur al tarii, te pasioneaza? sal si eu planuiesc un tur al tarii anu' asta. ai ceva recomandari de trasee, locuri, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Si pentru ca Motocicletei ii sta bine cu drumul, Road Eagles s-a pus iar la drum. Spre Lepsa.Nu chiar toti, o parte. Aia care mai au inca motociclete si nu le-au vandut (A bon entendeur, salut. ). Frumoasa regiune, pacat de drum. Aviz amatorilor, intrarea numai cu motociclete Hard Enduro si protectii adecvate. O mica bucatica din Valea Putnei. Dupa un drum demn de un raliu Enduro, merita si ele un pic de liniste si relxare. Muntii Vrancei, la dreapta. Un Vulcan pe pajiste. Campiile Elizee Sfertul Academic din Road Eagles Focsani Editat Iunie 18, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Tot din M-tii Vrancei... Putna Doua Vulcanuri ... Nori Negri se aduna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 MAI BAGA FRATE SI ALTE POZE CA M-AI TINUT CU VRAJEALA INTR-O GRAMADA DE POZITII ! ORI NU AI AVUT FILM IN APARAT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Octombrie, ultimul bal... Nu se putea rata aceasta magnifica dupa-amiaza de toamna, asa ca, doua vulcanuri s-au dus spre Focul Viu de la Andreiasu. O mie de vorbe nu fac cat o poza .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Salutam Focsaniu' frumoase poze, mi-au dat dor de duca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) De cate ori port Olympusul cu mine ... nu-mi apare nimic de fotografiat. Cand nu-l am la drum, intotdeauna se gaseste ceva de tras in poza. Imi cer scuze de calitatea pozelor...sunt facute cu telefonul. Desi are camera de 1,3 megapixeli nu are cine stie ce filtre. oricat de smechere ar fi telefoanele din ziua de azi CCD-ul e praf...asa ca, i-ati olympus-ul mereu de acum mai baga poze....ca tara asta e frumoasa...daca in iarna o sa pastram motorul la rece, macar sa ne mai clatim ochii cu cate ceva frumos,nu? felicitari, eu o sa imi preg javra pt un drum la munte, de vro 200km...daca nu mor cu ea, promit ca o sa bag poze Editat Octombrie 28, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) Salutam Focsaniu' frumoase poze, mi-au dat dor de duca. Si salutam la randu nostru si noi ... dor de duca o sa tot avem vreo 5 luni. Nu-i nimic, dupa iarna vine primavara si apoi iarasi vara. STAR LOG - RSS VULCAN* - ANDREIASU VRANCEA 27.10.2006 Zona e foarte frumoasa si drumul bun, mici portiuni au fost luate de apa la inundatiile de anul trecut, in rest asfalt curat si curbe de toata frumusetea, atentie insa la locuitorii zonei. Bastinastii din aceasta zona nu au luat contact cu civilizatia si in special cu motocicletele, lucru care ar putea produce reactii imprevizibile. Cum ar fi sa arunce cu diferite obiecte in tine, gen o paine intreaga. Inclin sa cred ca face parte dintr-un ritual de alungare a duhurilor rele. N-am apucat sa aud insa si incantantiile de rigoare, bastinasul fiind intrerupt din realizarea ritualului de catre noi. In afara de acest incident izolat, restul bastinasilor s-au manifestat relativ pashnic, trecerea noastra prin zona fiind insotita doar de urlete si strigate, presupunem razboinice sau blesteme. Ion Ilarie Chicard si Joarda Forja Out. *Romanian Steam Ship Editat Octombrie 28, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 NUMAI TU STII CAND (DACA ) O SA TE FACI BINE .... PE MINE MA INTRIGA FAPTUL CA DESI ASTIA DE LA ELECTRICA FREACA MATZU' TOATA ZIULICA PE NET , PRETUL ENERGIEI ELECTRICE ESTE IN CONTINUA CRESTERE . OARE O RESTRUCTURARE SEVERA DE PERSONAL NU AR ADUCE INEVITABIL CEL PUTIN O STAGNARE A PRETULUI ENERGIEI ELECTRICE ? ! ? UNII POATE CRED CA AM GRESIT SITE-UL , DAR PRIETENII STIU CA NU E ASA .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Anunt pe aceasta cale pe consumatorul LeoBadBoy ca a ramas fara curent... Atat in locatia XXXXX carnet XXXX folio XXXXXX NLC XXXXXXXX cat si in cealalta. Asta ca sa vezi ca nu stam chiar degeaba... Din cand in cand mai si taiem matzu la oameni... In special la aia Carcotashi (Marca Inregistrata). Acu asmute pisicile tale politiste pe urmele taietorului de cablu. Lasa ca da D-zeu si te insori tu si sunt razbunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 DE TRAILES BAHTALLO ! DACA NE PUNEM LA BLESTEM VORBESC CU FANII LU' FRATELE SUBARU SA-TI ZICA CEVA CU COSITOR , SA-TI CADA CLOSCA , MANCA-TI-AS ! SI CU MILITIA CE AI , TRAI-TI-AR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate