E.Z.rider Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 am vazut ca mai toate supersportivele au o linie asemanatoare. asta e pentru ca linia asta e cea mai buna? e din lipsa de idei? nici la capitolul motoare nu e foarte mare diversitate (cel putin dupa parerea unora nu si a mea) unde e diversitatea altor vremuri? vreau pareri si opinii personale dar fondate! vreau explicatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Februarie 24, 2004 Share Postat Februarie 24, 2004 Parerea mea ca singurile motoare pe care poti face exercitii de desing sunt chopperele si cele de tip cafe-racer. La speed poti sa te joci la faruri, gurile de admisie, culorile carenei, spitele rotilor, tobe. Motoarele sunt si ele inregimentate in categorii bine definite de 125, 250, 500, 600, 750, 1000 si + 1000 care au puteri si performante cat de cat asemenatoare. Mai degraba mi se par mai diversificate enduro - touringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 am vazut ca mai toate supersportivele au o linie asemanatoare. asta e pentru ca linia asta e cea mai buna? e din lipsa de idei? nici la capitolul motoare nu e foarte mare diversitate (cel putin dupa parerea unora nu si a mea) unde e diversitatea altor vremuri? vreau pareri si opinii personale dar fondate! vreau explicatii! Parerea mea este ca e doar ignorantza ta. Ce are asa de mult in in comun un Ducati 748S cu o Yamaha R6? CBR1000 cu Benneli Tornado? BMW R1100S cu Yamaha R1? MVAgusta cu RSV Mille? Hayabusa cu ZX10R ? Ridicol, exista mai multa diversitate ca design si ca tip de motoare folosite decit in ori ce alt gen de motoare de fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Probabil ca,pentru el,toti japonezii arata la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 25, 2004 Autor Share Postat Februarie 25, 2004 nu este parerea mea este doar o replica la un topic in care se comparau motociclete cu design asemanator dar conceptii diferite este vorba despre "rusinica pt honda..." eu vroiam doar o polemica pe directia asta mai mult pe teme tehnice cu persoane care stiu ce vorbesc sau nu voi nu faceti decat sa raspundeti la o intrebare simpla evitand o discutie mai ampla m-am lamurit! BMW R1100S nu e o motocicleta supersport. nici macar sport nu o consider Ce are asa de mult in in comun un Ducati 748S cu o Yamaha R6? inchpuie-ti ca nu fac o asa mare confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Cipriane,ce pot sa-ti zic este ca,intr-adevar se cam copiaza unele modele.Nu ma pricep la motore de viteza dar am observat asta in special la design.Exemplu:Benelli tornado si Ducati 999.Evident Ducati a copiat designul de la Tornado la partea din fata(in special forma farului).Pacat ca nu a copiat si la partea mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 BMW R1100S nu e o motocicleta supersport. nici macar sport nu o consider R1100S nu e motor sport? Gicesc ca de aia are propria ei serie de curse... http://www.stickyrubber.com/bsb/2002/flashboxer.html http://www.bmw-motorrad.de/de/de/index_fra...ports_main.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 25, 2004 Autor Share Postat Februarie 25, 2004 are propria serie de curse pt ca oricum nu are cu cine sa se puna. poate cu Moto Guzzi si Harley Davidson. Mai sunt curse si de old-timeri...poate acolo... Dar iar vorbim "discutii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 "special olimpics" kind of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 hahaha "even if you win, you're still a retard" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 26, 2004 Autor Share Postat Februarie 26, 2004 app de cupa Boxer! stii ca in romania are (sau cel putin a avut) loc cupa Paneuro? ...cu scutere... asta le face motociclete supersport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Acum fara nici o legatura cu topicul, m-a amuzat o chestie la Raul: Signature-ul/Semnatura. -------------------- "MetalHead" pe SBZ "Taranu Andrei" pe vechiul pro-bike "Raul Taranu" pe yahoo groups pro-bike "T.Raul.A" pe suntroman.com T.Raul.A pe "suntroman.com" Sunt roman dar ma tratez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 stiati care e cea mai mare diferenta intre cadrul diamant de la Honda si Deltabox-ul V de la Yamaha? cel de la honda include motorul in structura de rezistenta iar cel de la yamaha nu. in plus cel de la yamaha e mult mai ingust. daca e sa comparam diamantul de la honda cu un cadru de yamaha tre' sa ne uitam la R6 cu care seamana uimitor dar difera ca solutii tch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate