Sari la conținut

TURCIA 2010

ianachim
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne vedem diseara la Alter Ego?

Deea venim cu tort sau ne-ai uitat deja?

Eu vin asa cum am promis...cu Livia :D

vezi poate aduci cantitati insuficiente si iar le amestecam sa ma doara capul vreo 2 zile!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi poate aduci cantitati insuficiente si iar le amestecam sa ma doara capul vreo 2 zile!

tu nu vezi ca-i criza ? aduce si el ce cazaturi mai are prin camara pe acasa .

daca mai mergem de vreo 2-3 ori , o sa aduca vin d`ala de la biserica " sfintit "

dupa ala nu te mai doare capul , te doare burta :D

ne vedem diseara

Link spre comentariu

Bai railor, de la mine tot vinul e sfintit ca am biroul langa Mitropolie, DA?

:D

* pune, bey, o sticla la invechit acolo, in pivnitza la Alter Ego, sa nu ramana fara cand ma intorc!

cat despre sfinti, sa-i lasam cu ale lor. ...nu-i cazul sa va duceti la sfintit, ingerasilor! sau vreti sa fac iar un voodoo!? :laugh:

l.e. ai grija ce vin ii dai preotului, cand il duci pe David la biserica...!

Link spre comentariu

Buna,

Sa ne laudam si noi :D

Traseul nostru s-a intins pana pe muntele Nemrut si a durat 3 saptamani.

Protagonistii au fost AliBaba si Greenspan (daca nu ma insel asta e nickul lui :laugh:, sper sa nu ma fac de ras). Nu le zic numele, dar eu sunt Lidia, ca sa ma puteti identifica mai usor (cei care ma stiu de pasagera a lui Alibaba :laugh:).

Turcia, dupa cum ati vazut si voi, este o tara absolut incredibila, din peisajele careia mi-am extras energie in baterii pentru un an. Prietenia turcilor m-a dezarmat total chiar si in incercarile de negociere a nimicurilor cumparate ca suvenir din Marele Bazar. Tacerea retinuta a kurzilor m-a facut sa am rezerve, Muntele Nemrut si varful sau m-au facut sa ma simt la unul dintre capetele lumii, respectul fata de oamenii ce se rugau in moschei mi-a dat de inteles ca, totusi, mai exista lucruri sfinte pe aceasta lume si astfel am devenit cu o unitate mai optimista in ceea ce priveste "igiena" mentala si spirituala a umanitatii.

As putea sa spun atatea lucruri despre Turcia insa sunt convinsa ca ati trait aceleasi sentimente. Cu un gand am ramas insa: intotdeauna voi reveni in Turcia cu cea mai mare placere.

Albumul aici http://picasaweb.google.ro/lidia.bucataru/IncredibilaTurcia#

Cu drag,

Lidia

Link spre comentariu

Buna,

Sa ne laudam si noi :D

Traseul nostru s-a intins pana pe muntele Nemrut si a durat 3 saptamani.

Protagonistii au fost AliBaba si Greenspan (daca nu ma insel asta e nickul lui :laugh:, sper sa nu ma fac de ras). Nu le zic numele, dar eu sunt Lidia, ca sa ma puteti identifica mai usor (cei care ma stiu de pasagera a lui Alibaba :laugh:).

Turcia, dupa cum ati vazut si voi, este o tara absolut incredibila, din peisajele careia mi-am extras energie in baterii pentru un an. Prietenia turcilor m-a dezarmat total chiar si in incercarile de negociere a nimicurilor cumparate ca suvenir din Marele Bazar. Tacerea retinuta a kurzilor m-a facut sa am rezerve, Muntele Nemrut si varful sau m-au facut sa ma simt la unul dintre capetele lumii, respectul fata de oamenii ce se rugau in moschei mi-a dat de inteles ca, totusi, mai exista lucruri sfinte pe aceasta lume si astfel am devenit cu o unitate mai optimista in ceea ce priveste "igiena" mentala si spirituala a umanitatii.

As putea sa spun atatea lucruri despre Turcia insa sunt convinsa ca ati trait aceleasi sentimente. Cu un gand am ramas insa: intotdeauna voi reveni in Turcia cu cea mai mare placere.

Albumul aici http://picasaweb.google.ro/lidia.bucataru/IncredibilaTurcia#

Cu drag,

Lidia

Bravo Lidia...pentru poze si cuvinte!

Parte din locuri le-am "vazut" si noi, dar ca descreieratii, de pe saua sutelor de bidivii!

Dans

Link spre comentariu