Sorixu' Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 caut lant de distributie pentru honda xl185 s an famricatie 1980 precum si patina de antindere lant va rog daca are cineva sau conoasteti pe cineva care ar avea sa ma anuntati cumpar si mai multe piese de motor daca cineva sa hotarat sa o dezmembreze.E vreme de criza si mai reparam ce avem.cu mi de multumiri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Astea in mod normal ar trebui sa le cumperi noi. La Honda, dar te costa cat toata motocicleta.. uite aici: http://www.bike-parts.fr/pieces-promo-5778...7-E__0500-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorixu' Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 Astea in mod normal ar trebui sa le cumperi noi.La Honda, dar te costa cat toata motocicleta.. uite aici: http://www.bike-parts.fr/pieces-promo-5778...7-E__0500-.html ms mult de informatie dar nu sti te rog cam cat mar costa cu taxe de curier cu tot? as vrea sa o pot repara mai trag de ia cat mai merge scz de deranj si mi de multumiri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 ms mult de informatie dar nu sti te rog cam cat mar costa cu taxe de curier cu tot?as vrea sa o pot repara mai trag de ia cat mai merge scz de deranj si mi de multumiri.... nu se potriveste poate distributia de la alt motor? cauta si vei gasi,cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorixu' Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 nu se potriveste poate distributia de la alt motor? cauta si vei gasi,cine stie... nu cred ca e cam veche ms mult pt intentie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 ms mult de informatie dar nu sti te rog cam cat mar costa cu taxe de curier cu tot?as vrea sa o pot repara mai trag de ia cat mai merge scz de deranj si mi de multumiri.... Pai fa comanda acolo pe site si la urma, inainte de a plati iti apare toata lista cu tot cu taxele de transport.. Dar e scump. Eu ti-am aratat doar sa vezi ca exista o posibilitate.. aceleasi piese pe care le vezi acolo le poate aduce orice dealer Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 caut lant de distributie pentru honda xl185 s an famricatie 1980 precum si patina de antindere lant va rog daca are cineva sau conoasteti pe cineva care ar avea sa ma anuntati cumpar si mai multe piese de motor daca cineva sa hotarat sa o dezmembreze.E vreme de criza si mai reparam ce avem.cu mi de multumiri.... http://www.hdlparts.com/fiche_section_deta...0&fveh=4155 preturile sunt ok problema e transportul din usa pana in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate