florinmotoare Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 JOI 25 MAI 2006 am reusit deschiderea micului bar de motociclisti MOTORCYCLE.Primii clienti ,au fost baietii de la SILVER PISTON'S. Deschiderea a coincis cu ziua mea de nastere ,poze in curand......P.s.:MAINE 27MAI 2006 VA AVEA LOC LA ACEIASI ADRESA O SUPER DESCHIDERE LA CARE SUNTETI ASTEPTATI TARGOVISTENI,PRAHOVENI SI TOTI CEI CARE AVETI CHEF DE O MICA PLIMBARE DE SFARSIT DE SAPTAMANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Venim daca ne detaliezi adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 daca nu cer prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 M-am hotarat sa merg, am gasit si adresa pe net.. (targoviste.ro) - I.C.Bratianu 33 (dintr-un post anterior al lui Florin). Mai merge cineva? As pleca pe la 19:00 de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 sa facetzi nishte poze, ca nu prea shtiu oamenii sa-i faca reclama!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Omu, adica Florin nu a avut timp, de promovare-pe la ora 3 dimineata, inainte de deschidere el definitiva micile retusuri. Eu am fost acasa in weekend si a iesit foarte frumos-.multumesc Pitesti si Ploiesti pentru prezenta. Dc vreodata veti simti nevoia de a bea o bere buna intr-o companie placuta, va stam la dispozitie 0723171851-Florin sau subsemnatul-0726277107 / 0745349479-kesu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Aveti la "alte discutii" poze si impresii din uichendul 27-28 mai (deschiderea, inaugurarea, sau cum vreti voi) Adica Click Aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate