maephisto Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Salutare! Am o problema cu o motocicleta. A trantit'o cineva in parcare, pe partea dreapta, si de atunci, acceleratia nu mai functioneaza cum trebuie : adica dupa ce tragi de ea, nu se mai invarte singur manerul inapoi. Deci presupun ca e o problema cu un arc, si intrebarea mea e unde e arcul asta : la capatul cablului de acceleratie, sau in maner ? Sau are cineva alta idee care ar putea fi problema ? Motocicleta e un Honda CBR 600 F4i 2001. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Arcul e la carburatoare/corp clapeta(in cazul injectiei). La tine cel mai probabil s-a deformat ceva si acum mansonul are frecare suficient de mare cat sa nu poata fi tras inapoi de arc. Eu as incepe verificarile prin demontarea/slabirea capatului de ghidon, presupun ca pe el a cazut cel mai tare. Editat Ianuarie 9, 2010 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maephisto Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 Arcul e la carburatoare/corp clapeta(in cazul injectiei). La tine cel mai probabil s-a deformat ceva si acum mansonul are frecare suficient de mare cat sa nu poata fi tras inapoi de arc. Eu as incepe verificarile prin demontarea/slabirea capatului de ghidon, presupun ca pe el a cazut cel mai tare. Capatul l'am scos, dar din pacate tot la fel se misca...Si nu prea stiu cum sa demontez toate ansamblurile din ghid, sa vad ce s'a deformat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Cauta un manual de serice si vezi cam cum se demonteaza in zona respectiva, nu ar trebui sa fie dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Nu cred ca e sarit v-un arc....cel mai probabil s-a presat mansonul pe ghidon si freaca mai mult decat trebuie. Cred ca trebuie demontat si indreptat, ca acolo ceva s-a indoit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate