CobraArt Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Sambata am fost 3 motoristi la Muntele Rosu Super frumos zona... curbe,peisaje frumoase,asfalt nou turnat Toate buna si frumoase pana la intoarecere cand ne-a prins furtura mare pe motorete dar a meritat toata escapada Recomand zona Cam asa ploua la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Frumos cristi...cam neplacuta ploaia de la sfarsit banuiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 foarte fain!unde este muntele rosu si cum se ajunge?ce aparat foto ai ,ca au iesit misto pozele si vreau sa mi iau si eu unul. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 foarte fain!unde este muntele rosu si cum se ajunge?ce aparat foto ai ,ca au iesit misto pozele si vreau sa mi iau si eu unul. merci Muntele Rosu este langa Cheia Camera digitala este un Sony DSC-W50 Ma bucur ca iti plac pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trompix Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 (editat) a se sterge Editat Mai 28, 2006 de trompix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Frumos cristi...cam neplacuta ploaia de la sfarsit banuiesc... Multumesc ehhh per total a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 S-a terminat asfaltarea de tot, sau mai continua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Cine e posesorul fzr-ului? E identic cu al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Este un baiat din Ploiesti pe nume Silviu te ajuta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 super tare excursia. cred ca aveau vreo 2 tone blugii de pe mine cand i-am dat jos acasa, dar s-a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 super tare excursia. cred ca aveau vreo 2 tone blugii de pe mine cand i-am dat jos acasa, dar s-a meritat. Nu era mai bine sa ascultam noi la ce a zis Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Nu era mai bine sa ascultam noi la ce a zis Madalin pe viitor verificati si voi starea vremii pe www.accuweather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 pe viitor verificati si voi starea vremii pe www.accuweather.com L-am memorat Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 S-a terminat asfaltarea de tot, sau mai continua? S-a terminat pana-n Sacele, super asfalt dar... pe tot sectorul Cheia-Sacele consola drumului a fost facuta din pietris care de pe margine a fost imprastiat pe tot drumul in curbe ... de unde risc mare de Asa ca ATENTIE LA NEATENTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate