faneman Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Am gasit dar la preturi destul de mari 30-35 de ron; sunt sigur ca se gasesc si mai ieftine dar nu stiu unde asa ca daca stiti vre-un furnizor.... dati-mi si mie aderesa lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 (editat) pe bd. Lacul Tei este o reprezentanta nkg (daca nu cumva acolo ai incercat) Editat Mai 28, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 vb cu skreetsch are user pe forum el iti aduce orice NGK dupa catalog la preturi bune;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Mi-am luat bujii CR9E de la Promotor International (str. Agricultorilor) cu 26RON bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 mai e un magazin pe bd oltenitei, ceva cu auto..., scrie mare cu galben imediat dupa scoala militara sau ce e acolo, cum te duci spre big berceni. eu am luat un br9es cu 12 ron si un br9ecs cu 40 ron, deci nu stiu ce sa zic de preturi. oricum depinde de bujie clar bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 am auzit ca pe unii i-au tinut o saptamana bujia.. nu mai stiu daca se refereau la NGK. dar nu vreau sa dau 300 de mii si sa le folosesc o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 CR9E = 26,00 Ron este pretul si la mine. blb@blb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 CR9E = 26,00 Ron este pretul si la mine. blb@blb.ro sunt cam naspa cr9e mai bine cr8sau cr10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate