Sari la conținut

Accident Cismigiu (bucuresti)


oitza
 Share

Postări Recomandate

Am asteptat o sapt, dar nu a scris nimeni despre el. Nu e decit un accident usor, nu mi s-a intimplat mie, dar scriu despre el pentru ca m-a socat.

 

Eram la iesirea din Cismigiu (cea de vis-a-vis de Caffe-Latte) sapt trecuta (20-mai-2006) pieton. de pe strada cu linia de tramvai (cea de vine de la Berzei) se aude un sunet de derapaj, ma uit intr-acolo si: un motor culcat pe o parte, venea tiris, in spatele motorului pilotul pe spate, pe linia de tramvai s-a rostogolit o data cred si dupa aceea a facut slide. (acum vine partea socanta) in spatele pilotului era un TAXI, acest taxi, nu a pus frina, nu a oprit, L-A OCOLIT PE MOTOCICLIST PRIN STINGA (in conditiile in care motociclistul nu se oprise din slide, putea oricind sa se rostogoleasca in orice directie, iar strada nu are mai mult de 3 benzi din care una e cu masini oprite) DUPA CARE SI-A CONTINUAT CURSA!!! N-as putea sa injur toata tagma Taximetristilor, pentru ca poate (sper) ca nu sunt toti asa. Dar probabil ca pe ala l-as fi... injurat cel putin.

 

Stau si ma gindesc ca: indiferent ce a facut un motociclist (poate sa-ti scuipe pe parbriz, sa iti dea cu piciorul in masina, sa te injure... - nu zic ca ar fi fost cazul - ) nu ii pui viata in pericol! Nu ii pui integritatea corporala in pericol! :cheers: (eu unul nu mai stiu ce sa mai zic)

 

M-am dus sa-l ajut pe motociclist (saracul de el era in tricou, nu avea rani grave, doar julituri pe spate, maini, fund, si cred ca si pe picioare). n-am sa zic ca e vina lui ca de ce nu purta protectii, etc., pentru ca stie si el foarte bine. vreau doar sa-i spun sa se faca bine repede si sper sa nu fi suferit prea tare. si mai sper sa-si faca motorul repede si sa ne salutam pe strada!

 

L-am ajutat pe un prieten de-al lui sa-i ridice motorul si l-am lasat in grija prietenilor lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred. l-am intrebat pe motociclist ce s-a intimplat si a zis ca nu stie. cred ca a alunecat pe nisip ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, Bine ati venit in Romania. Tara in care aproapele tau nu s-ar pisa pe tine daca ai fi in flacari.

 

Ceva asemanator am patit pe la 12 ani cand am cazut de pe bicicleta direct cu spatele de bordura. Timp de un sfert de ora au trecut oamenii pe langa mine fara sa schiteze un gest.

 

Fuk i hate this kind of people. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pot sa pun pariu ca nu si-ar fi dat seama daca il lovea masina din spate. In momentele in care vezi asfaltul cum se apropie, numai de notat numarul masinilor de linga tine iti arde.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...