sebby Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mersi mult mult mult de tot:D astept pretu.. astept cu nerabdare..si sa imi spui si cum pot intra in posesia ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 inca mai vreau autocolant de-ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 inca mai vreau autocolant de-ala rabdare my friend rabdare...mov dala nu se gaseste asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 rabdare my friend rabdare...mov dala nu se gaseste asa usor ia-i alb si il batem pana se invineteste ...devine mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 macar un pret aprox se stie? sa nu raman eu mov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Imi lipseste un surub de la o carena... poti sa imi aduci si sa pui surubu acasa? Man da tu ce esti ma? SCLAV? Da siteul de la 125forum si fiecare da mail si vede ce si cum.... eu nu te inteleg de parca esti angajat acolo si te platesc astia ca le faci lor reclama PS: nu mi-o lua in nume de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Imi lipseste un surub de la o carena... poti sa imi aduci si sa pui surubu acasa? Man da tu ce esti ma? SCLAV? Da siteul de la 125forum si fiecare da mail si vede ce si cum.... eu nu te inteleg de parca esti angajat acolo si te platesc astia ca le faci lor reclama PS: nu mi-o lua in nume de rau am niste suruburi p`acasa ma,banda daia nu gasesc oamenii pe site si eu merg destul de des pe la magazine cu accesorii dastea si m`am gandit sa ajut lumea daca pot ... stiu cum e sa ai nevoie de ceva si sa nu aiba cine sa te ajute ... plm ti`am zis si tie..la ce orice ora daca ai nevoie te ajut oriunde,oricum oricand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 am niste suruburi p`acasa ma,banda daia nu gasesc oamenii pe site si eu merg destul de des pe la magazine cu accesorii dastea si m`am gandit sa ajut lumea daca pot ... stiu cum e sa ai nevoie de ceva si sa nu aiba cine sa te ajute ... plm ti`am zis si tie..la ce orice ora daca ai nevoie te ajut oriunde,oricum oricand... Buddy, nu scrie oriunde,oricum si oricand ca se intelege altceva Ms bey Paulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 cat costa kitul de 150 pt rs ????? pm astept de la cobra ca el stiee....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Nu sunt mafalda http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...?showtopic=4677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 lol da nu si-a facut nimeni un asemenea upgrade la rs sa il treaca la 150 ???? pt ca vreau sa stiu si eu daca il tine ambielajul si cat la costat:D!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 incearca tu si pe urma ne zici si noua:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 yo trec la 150 cmc pe aprilia rs:) sa vedem ce o sa iasa:) 99% o sa pun:) sper sa traga mai frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 este 430 euro kitul de 150 cmc la um asa ca ........ bafta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 ma am scris si pe inca un topic unde ai scris de pretu ala. maine sun la um sa vedem daca chiar e dupa ce am confirmarea in 2 ore motoru e in service la ei:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 (editat) 430 de euri la um?????poate fara tva....si cu tva te ajunge la 1000 Editat Iulie 24, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 nu era rs`u ala cu flacari pe el de la CT si cu 2 tobe arrow ? parca el avea kit de 150cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 mda am vorbit la united motors si pretul este de 450 de euro fara tva adik este 535 de euro in care intra si montajul si gaarantie pffff m au omorat daca nu trebuia sa iau si ambreaj ma duceam sa imi iau oricum cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 laser frate... rule number one : nu comandat nimica de la UM ... care vrea le dau numaru unui baiat care comanda orice piesa ptr motor,orice motor etc la preturi bune (nu fitzi zgarciti) si piese dintre cele mai bune nu facaturi ... oricum,daca iti pui kit atunci ai putea schimba si carburatoru,toba + alte maruntisuri cum ar fi filtru de aer etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) cum frate 535 euri chitu la um??????/ io am dat 550 de euri la united motors doar pe cilindru acum 1 an. toata reparatia cilindru piston segmenti si ambielaj la depresat si ia schimbat ceva la el semnale fata spate si uleiuri ma ajuns 1800 euro Editat Iulie 25, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 rss am vb pe mess:) suna si tu sa vezi:) asta e macar """""""CICA"""""" o sa am garantie:( doamne ajuta filtu o sa pun unu sport:) toba sigur da nu acum ca nu mai sunt bani:) daca imi dai voi schimb si carburator nu e f scump:) daca produc il schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate