KESU Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) Multumim Kronstadt Bikers ptr implicare si ptr ajutor! Multumim cluburilor Heavy Riders Mc Ploiesti, Seawolves Mc Constanta, Kronstadt Bikers Brasov, Fagaras Riders Asociatia Timisoara Bikers, Bukowina Motor Club Radauti, Razes Mc Bacau si tuturor bikerilor ce ne-au sprijinit in aceasta campanie si in mod special lui Geo - AWD! Sa speram cu totii, alaturi de Elena, ca operatia din China va fi un succes ! Saptamana viitoare vom expedia, impreuna cu multumirile noastre si cele cateva machete ce nu sunt gata inca - sa va ajute sa nu uitati de fapta buna la care ati contribuit! - si daca uitati o sa avem noi grija sa va aduceam aminte la primele intalniri din 2010 Tot atunci vom trage linie si vom aduna ce suma s-a strans, cu ajutorul nostru al tuturor, in contul Elenei Badea cu ajutorul campaniei "O raza de lumina in schimbul unei motociclete" Valahii va saluta! Editat Februarie 4, 2010 de AWD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 Proiectul nr.13 va merge la Bacau, la cei din Razes MC. Se numeste Libelula, si se vrea un custom mai Orange County Choppers asa. Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Multumesc mult pentru sprijinul acordat in campania noastra si pentru ajutor celor de la Kronstadt Bikers Brasov, Heavy Riders Mc Ploiesti, Seawolves Mc Constanta, Fagaras Riders, Asociatia Timisoara Bikers, Bukowina Motor Club Radauti, Razes Mc Bacau. Sa va ajute Dumnezeu pe toti si sa ne rugam ca ajutorul nostru si al celorlati care au luptat pentru Elena sa ne fie rasplatit prin succesul reusitei implanturilor si recapatarea vederii Elenei! Va multumesc inca o data din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Dap constructia de motorete s-a incheiat din cauza frigului - campania umanitara pentru Elena merge mai departe pentru cei care vor sa o ajute. Luna asta Elena va pleca spre China de unde speram cu totii sa se intoarca sanatosa si fericita. Inca o data multumim tuturor pentru sprijin. O sa punem astazi lista cu machetele realizate si vandute in sprijinul Elenei si cu cei care au sprijinit aceasta campanie: cluburi moto sau motociclisti cu suflet mare! Valahii va saluta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Doamne-ajută! Ii ținem pumnii strânși! O să reușească, sunt sigură de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Sa nu uitam totusi ca V-rex-ul meu este la licitatie. Poate cineva vrea o macheta home made foarte frumoasa. 200 ron. Stiu ca este criza, dar totusi merita sacrificiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa nu uitam totusi ca V-rex-ul meu este la licitatie. Poate cineva vrea o macheta home made foarte frumoasa. 200 ron. Stiu ca este criza, dar totusi merita sacrificiul. M-am apucat sa reintru pe forum si am dat peste aces post. Jos palaria pt cei implicati, respect maxim. Care a fost rezultatul campaniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) M-am apucat sa reintru pe forum si am dat peste aces post. Jos palaria pt cei implicati, respect maxim. Care a fost rezultatul campaniei? Elena s-a intors sin China dupa o prima operatie.rezultatele sunt incurajatoare... Editat Aprilie 29, 2010 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 yessssssssssssssssss! Cea mai buna veste in ultimele 4 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) Elena s-a intors sin China dupa o prima operatie.rezultatele sunt incurajatoare... Ceva mai multe detalii se pot da? Eu cel putin astept cu sufletul la gura si ii tin pumnii stransi fetei. Ar fi minunat ca intr-o lume plina de nasulii sa mai existe si ceva frumos. Editat Aprilie 29, 2010 de marmota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 Ceva mai multe detalii se pot da? Eu cel putin astept cu sufletul la gura si ii tin pumnii stransi fetei. Ar fi minunat ca intr-o lume plina de nasulii sa mai existe si ceva frumos. rezultatele nu se vad acu, ci in 6 luni si mai tre mers la recuperari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Aha, inteleg... Oricum multa bafta si insanatosire grabnica (cat de rapid poate fi considerat 6 luni)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Actiune caritabila organizata de Carpathian Adventures & Free Bikers Hunedoara , cu sprijinul fabricii de paine Happy Bread Hunedoara , si a anumitor oameni cu suflet din comunitatile din judetul Hunedoara : comunitatea moto , comunitatea Civitas Deva , comunitatea Hunedoara Culturala , si multi altii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate