Sari la conținut

gory

Membru
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gory

  1. gory

    Intrunire M.A.N

    Plecare la intrunirea M.A.N se face la ora 10:00 din benzinaria MOL la iesirea din Targoviste spre Sinaia. Cine alimenteaza cu 10 litri de benzina din Mol primeste o cafea gratis! Coordonator Gory 0723453749 ! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/711298-man-romania-editia-a-ii-a/
  2. gory

    Ij (izh)

    mai am 2 bucati, ca sa restaurezi unu iti tre 3 sa faci unu bun, cei care cunosc si au facut asa ceva cred ca stiu cum sta treaba !
  3. gory

    Ij (izh)

    Salve,am un ij 56 si am auzit ca merge sa ii pun aprindere de minsk cu o flansa ,fara sa modific nimic la motor, are cineva asa ceva? cum merge? si de unde pot sa iau aprindere cu tot cu flansa?
  4. pe mine m-ar interesa un releu de incarcare pr 6 v de ij 56 sau am inteles ca se potriveste aprindere de minsk(rotor ,stator,napolitana) cu o flansa si il fac pe 12 v! ma poate ajuta cineva ori cu releu ori cu aprindere cu flansa!?
  5. vand cutii laterale bmw f650gs cu suporti si montaj inclus (pe langa Bucuresti) vezi poza pret 350 euro tel 0723453749
  6. Drum bun! imi pare rau ca nu pot merge cu voi dar tot fac o evadare sa ne intalnim undeva!
  7. gory

    Ij (izh)

    ms mult! deci fac flansa asta si pun stator si rotor de planata5 ?
  8. gory

    Ij (izh)

    salut, sunt mai nou aici (forum) cu comuniste dar am nevoie de ajutor sau sfat. stiu ca a mai fost ceva pe forum dar nu gasesc! vreau sa modific un ij 56 de la 6 v la 12 v stiu ca se poate sa ii schimbi carterul drept cu unu de planeta 5 si mai merge cu o flansa dar nu mai stiu , daca are cineva o schema cu flansa si platoul, vreau sa nu modificnimic pe motor sau in carcasa, era o chestie cu un magnetou de minsk cred! va rog nu porcaiti forumul aiurea decat daca stiti despre ce e vorba! folositi si PM cu incredere!
  9. Unchiule roku-i dificil,roku n-a murit asa miroase el , pe langa ca au venit toti taranii la poarta ca dam moca mancare si bautura ca asa e in campanie! restul roachenrolllll!! va pup si va astept pe 3! punem berea la rece si femeile la cald! citez un mare mare om ,mare carater!! )
  10. Si eu va multumesc ca m-ati calcat ,House Club Valah va asteapta si cu alte ocazii, cum s-a mentionat mai sus pe 3 iunie ducem jucariile si se lasa cu gratar! Acum sper ca v-ati simtit bine si mai bag si eu ceva poze pana reusesc sa le strang pe toate !Pana atunci asfalt uscat si pasarica umeda!
  11. verifica gatul de admisie..cel de cauciuc ,eu am patit la fel si am rezolvat cu unul nou ,verifica cu atentie daca tot cureti celelate piese ca eu le-am curatat le-am montat si tot la fel ...asa.. ca sa nu mai desfaci incaodata
  12. senxorul de presiune cum am scris si mai sus nu tre sa corespunda doar filetului ci si presiuni de lucru adica din cate mai tin minte 0.3- 0.6 bar sau cam asa ceva si atunci merge normal si exact ca celalat( nu sta aprins..nu clipoceste...etc)
  13. da am patit eu! vezi ca se potriveste sonda de opel (corsa sau astra) dute ca a ta la un magazin de piese auto si cere o sonda de corsa sau astra si e ok lucreaza la acceasi presiune are accelasi filet numai ca tre sa ii schimbi papunul dupa fir! Ps: eu mi-am luat si de rezerva ca doar e 15 lei una
  14. gory

    Ij (izh)

    as dori daca mai are cineva de vanzare..o sea cea de conducator de ij 56(pt modelul cu 2 sei)! astept pm!
  15. as dori daca mai are cineva de vanzare..o sea cea de conducator de ij 56(pt modelul cu 2 sei)! astept pm!
  16. gory

    Ij (izh)

    Ms mult am gasit! multam pt oferte!
  17. gory

    Ij (izh)

    cumpar amortizor de ij 56 sau un arc de amortzor! rog PM!
  18. am eu una daca te intereseaz PM si iti dau poze cu ea...pretul ar fi de 65 ron fix si nenegociabil!
  19. nu poti sa te bucuri asa de mult daca nu muncesti tu la el...daca il iei pe tava...nu prea e dragoste asa mare!..rezervorul nu-i bai...poti sa il cureti cu nitro sai cu smilgher si iar acceasi procedura dar cu atentie...stai linistit se intampla si la case mai mari,parerea mea ca merita sa il mai faci odata ca nu mai stii daca o sa il mai faci vreodata sau daca il vei face va fi peste ani buni daca ai grija de el! in rest spor ps: am vazut si o cutie laterala scursa sau mi-sa parut! bafta!
  20. eu unu nu am platit! dar am vbit cu el sa imi trimita...si tot astept ca imi zice mereu ca imi trimite el!
  21. nu te supara ...si mie imi place mobra....dar trebuia sa nu te grabesti la vopsea pacat de munca ta...s-a scurs prin unele locuri ..si ai multe impuritati pe ea. trebuia sa vopsesi undeva fara praf si cu mai multa atentie in rest e ok ,astept si eu sa vad cum iese...eu mai lucrez la ijul meu in casa acum ca nu am nici eu rabdare pana la primavara! bafta!
  22. Si eu patesc accelasi lucru! i-am scris de 2 ori adresa l-am sunat de cateva ori si tot zice ca imi trimite ..decat sa astept piesele de la el il astept pe Mos Craciun. cred ca au trecut 3 luni ..dar nu inteleg ce vrea sa puna la cale...minute nu mai poate face pe tel, banuiesc ca vrea sa traga o teapa si nu stie cum? asa ca atentie TWOTIMER
  23. asta e un inceput de sfarsit de sonda de ulei vezi ca se potriveste de opel corsa sau astra nu stiu ce motor dar sa lucreze la 03-1,5 bar cred ca scrie pe ea! cand accelerezi se stinge nu? daca da cat de curand o sa ramana aprins!
×
×
  • Creează nouă...