cosmoldo Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 am o tula muravery cumparata DE LA FIARE VECHI si am reconditionato adica iam facut motoru sa mearga cine o vera sa sune la 0744453427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 daca nu erai din Cluj o luam eu, o faceam camion/garaj mobil/remorca. Voi nu va dati seama dar puteti intra in afaceri cu Muravey, puteti vinde inghetata, ziare, cartofi, super tare. Baga poze si pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 UITE DACA VREI ITI DAU UN IJ JUPITER 3 LA SCHIMB. ARE ACTELE PE NUMELE UNUI PRIETEN DE-AL MEU, NR VECHI. DACA ESTI INTERESAT DA-MI RASPUNSUL AICI, EU SUNT DIN ZIMNICEA JUD. TELEORMAN MOTOCICLETA MERGE BINE, ARE SEGMENTII NOI, ETC. IN FINE DACA ESTI INTERESAT ITI DAU MAI MULTE DETALII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Se poate inmatricula Tula? Care este pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 din cite miau spus un politai nu se poate pentru ca a fost data la fier vechi UITE DACA VREI ITI DAU UN IJ JUPITER 3 LA SCHIMB. ARE ACTELE PE NUMELE UNUI PRIETEN DE-AL MEU, NR VECHI. DACA ESTI INTERESAT DA-MI RASPUNSUL AICI, EU SUNT DIN ZIMNICEA JUD. TELEORMAN MOTOCICLETA MERGE BINE, ARE SEGMENTII NOI, ETC. IN FINE DACA ESTI INTERESAT ITI DAU MAI MULTE DETALII. din cite miau spus un politai nu se poate pentru ca a fost data la fier vechi da sint de acord spunem modalitatea de schimb UITE DACA VREI ITI DAU UN IJ JUPITER 3 LA SCHIMB. ARE ACTELE PE NUMELE UNUI PRIETEN DE-AL MEU, NR VECHI. DACA ESTI INTERESAT DA-MI RASPUNSUL AICI, EU SUNT DIN ZIMNICEA JUD. TELEORMAN MOTOCICLETA MERGE BINE, ARE SEGMENTII NOI, ETC. IN FINE DACA ESTI INTERESAT ITI DAU MAI MULTE DETALII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 EU ORICUM VREAU SA O MODIFIC, ASA CA NU O SA-MI TREBUIE ACTE LA EA SI MAI ALES CA NU AM PERMIS. PAI CE SA-TI SPUN, DA-MI SI MIE MAI MULTE DATE DESPRE EA, EVENTUAL NISTE POZE, CUM MERGE MOTORUL, ETC. SA VEDEM CUM NE INTALNIM SA FACEM SCHIMBUL SI SA DISCUTAM...UITE O POZA CU MOTOCICLETA MEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 nu vreau sa cumpar, dar te rog pune o poza sa vad si eu cum arata, ca am cautat pe net si nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 asa arata modelul care e acum in productie (se cheama TMZ Tula Muravey) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 tula sa vindut nou propietar luciiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate