Andrei005 Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 Salut, am si eu o Yamaha YZF R125 din 2012 si se aude un sunet ciudat la motor, ca si cum bate. Cand tin ambreiajul tras nu se aude nimic si cand il las se aude ca bate. Ce poate sa fie, un rulment sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Felixxx Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Salut..am si eu o intrebare, ce motor de 150cc sau 250cc ar merge pe o yamaha yzf r125 din 08. Mi s.a futut engine'ul si daca tot s.a intamplat vreau sa pun ceva magari in plus, ca sa.l repar sau sa.l schimb ma costa cam mult, unu uzat e in jur de 300£ si ca sa.i schimb cilindru si toba ma ajumge vreo 700 800£ e cam nasol, motoru meu nu face atat deci as dorii un raspuns de la un cunoscator, vreau un tip de motor 150 sau 250 cum am spus. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandoro Postat Iunie 26, 2021 Share Postat Iunie 26, 2021 Salut, am un YZF și are ceva modificare a făcut băiatul de îl avea sa se aprindă amândouă faruri pe faza lunga și pe faza scurta se aprinde doar stopul și pe fata nu se aprinde nimic. Vreau sa îl inscriu și trebuie sa ii fac rar-ul. Trec rarul asa sau cum pot sa îl modific sa se aprindă un bec măcar și pe fata la faza scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lazar Ciprian Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Salut , știți care ar fi problema la încărcarea bateriei ? Am schimbat bateria și pe multimetru arata încărcare de 11 - 11,5 la ce ar trebui să mă uit prima data ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate