Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Salutare tuturor, ma alatur si eu cu un R6 din 2002 cumparat de la Ovii daca nu ma insel Dupa ce am schimbat filtru aer, ulei, bujii, placute frana, bateria si kit pinioane cu lant vreau sa va spun ca e prima mea motocicleta si nici nu am mai condus alt model, dar m-am indragostit de R6-le meu,,, cand sunt pe ea ma simt ca in Avatar calare pe dragonii aia zburatori, e un vis O sa vin pe parcurs cu tot felul de intrebari, sper sa nu va stresez prea tare Pt inceput: la ce e bun amortizorul de ghidon? Toate bune tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Sa ai parte de el, stiu motorul asta, intradevar a fost a lui Ovii care a avut mare grija de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 cat de bun sau nu e motorul nu conteaza. conteaza ca tu sa fii sabuit cand il conduci. sper sa nu dam cu rip dupa tine, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many25 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 sa ai parte de el. si eu am avut prima mea motocicleta un R6, si iata ca si a doua este un R6 :-). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 1. Sa-l stapanesti sanatos ! 2. vezi ca-i naravas.... 3. mai spala-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Ti-am mutat topicul la zona Motocicleta Mea. Pentru mai multe informatii despre motorul tau poti scrie sau intreba pe topicul Detinatori de R6, mai multe sanse sa iti raspunda posesorii acestui model de motocicleta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Si eu stiu motorul, fiindca am vazut anuntul lui ovii pe un site de vanzari moto (care il urmaresc zilnic, sa vad ce anunturi mai apar, ce s-a mai vandut, etc). Intr-adevar frumos motor, desi are putine zgarieturi, dar vorba aia... decat un motor care arata perfect, si in interior e rabla, plin de chit si vai mama lui, mai bine sa fie original, sa vezi zgarieturile cand il cumperi (abia sti cam cat de grav a picat) . Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. Cu cat mergi mai incet si mai preventiv, cu atat vei tine motorul mai mult timp. Daca te dai la el si mergi cu viteza, riscul sa il distrugi atat pe el cat si pe tine, e mult mai mare, deci ai mare grija. Amortizorul de ghidon este folosit pentru a evita intrarea in voblaj. Sau si daca motocicleta intra in voblaj, cu amortizor de ghidon, ai sanse mult mai mari sa scapi , insa fara acesta, poti sa pici destul de usor. Uite aici un topic despre ce inseamna voblajul. Citeste-l cu atentie, daca ai suficient timp liber /index.php?showtopic=238753 Editat Ianuarie 17, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Sa ai parte de el, stiu motorul asta, intradevar a fost a lui Ovii care a avut mare grija de el! ce minti ,,,,, fostu motor al lui ovi ? pfuai e terminat .. daca desfaci cutia ai sa gasesti numa pinioane facute la strung ,,, vindel repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Multumesc tuturor pt gandurile bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 ce minti ,,,,, fostu motor al lui ovi ? pfuai e terminat .. daca desfaci cutia ai sa gasesti numa pinioane facute la strung ,,, vindel repede [/quote era o gluma evident:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 era o gluma evident:)) sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate